Nesze!szer

Esküvőről a munkába!

2013. április 22.

o-REPORTER-CHINA-EARTHQUAKE-WEDDING-DRESS-570.jpg

Egy kínai riporternő a saját lagziját hagyta ott minap, mert helyzet volt. Földrengés rázta meg a várost, ahol él és iziben munkába is állt. A tragikus eseményben nagyon sokan meghaltak, de a fiatal riporter nem mindennapi rátermettségről tett tanúbizonyságot. Resprect Chen Ying! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr805238665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald 2013.04.22. 15:33:57

.
Hiába na: ha menni kell...hát menni kell.

Na most komolyra: nagyon sok szakma van még a világon, amelyek bizonyos helyzetei felülírják a művelőik magánéletét.

A rendőri szakzsargonban használt "Szolgálatba helyezi magát" az nem csak a rendőrökre vonatkozik - mert pont így egy orvos sem hivatkozik arra, hogy pont lagzija van - ha egy ember a szívéhez kap és mellette esik össze.

A minapi földrengés tényleg a leg-rendkívülibb közül való - ezért a riporter-lány hozzáállása nem hogy meghümmögni, de inkább megdicsérni való.

Én jónak tartanám, ha mifelénk is sokan így állnának hozzá a szakmájukhoz (netán hivatásukhoz).

A násznép meg tud várni egy negyed órát ilyen esetben - ha meg olyanok, hogy nem - akkor nem kár értük, ha elmennek a lagziból.
.

Elanor_ 2013.04.22. 15:54:45

tartok tole, h ez nem negyedora volt...

az a minimum szerintem, h egy orvos nem nez felre, csak mert eppen nincs ugyeletben, de azert egy riporter szakmaja nem letfontossagu, tevedek? biztos lett volna meg 10 masik, aki be tudott volna helyette ugrani. nekem ez inkabb szamito karrierizmusnak tunik (mondom ezt ugy, h fogalmam sincs, mekkora nyomas/verseny/tulkinalat alatt vannak az ottani riporterek stb.)

2013.04.22. 16:29:21

És ha már a jutyubon fent van, akkor csak igaz...

Norx 2013.04.22. 19:13:43

Orvos? Egy nagy francokat. A magyarokat ismerjük (tisztelet az igen számos kivételnek, például a csodálatos és bájos fogorvosomnak). A nyugatiakról meg azt olvastam (bár ez nem jelenti azt hogy igaz is), hogy a "van a gépen orvos" kérdésre lapulnak mint szar a füben, mert oda nem terjed ki a felelõsségbiztijük, és fosnak a mühibapertõl.

Leonard Zelig 2013.04.22. 20:38:29

A resprect már kínaiul van?

Reggie 2013.04.22. 21:39:19

Ez kb. annyira fontos es elkerulhetetlen helyzet volt, mint a sorozes a haverokkal. Gondolom ha a volegeny sorozni lepett volna le, nem lenne itt ekkora hajbolokas... Szep is a kettos merce.

sorica123 (törölt) 2013.04.23. 23:02:44

@Reggie: mibe, hogy csak azért írtad le ezt a sok bikakakát, hogy a végén használhasd a "kettős mérce" kifejezést? Bele kell tapossak az illúzióidba, nem hangzik tudományosabban tőle a komment.
A földrengés, az Kínában nem ugyanaz, mint itt, a Kárpát-gödörben, hogy találgatjuk, hogy most elment a villamos, vagy tényleg _az_ volt...? Ott akkor embert kell menteni meg leomlott téglákat lapátolni.
De mindegy, tényleg lóf mindegy, olyan, mint a sörözés a haverokkal, nyaklevest érdemel a kis kurva, nem ajnározást. Ottfulladjon meg mindenki a lerogyott háza alatt, amíg az ő kiskezén nincs gyűrű.
süti beállítások módosítása