Nesze!szer

Egyél májusban stílusosan vidéken!

2013. április 18.

stílusos vé.jpg

Vannak az életben alaptételek. Az egyik az, hogy enni jó. (Akinél ez nem stimmel, azzal sajnos nem tudunk barátkozni, most szólunk!) A másik tétel: vidéken enni még jobb. Ezért is gondoltuk, hogy eldalolunk nektek egy kiváló májusi outdoor programot, amire már most készülhettek. Tizenegy étterem, tizenegy világnézet, tizenegy kreatív séf és egy küldetés: a stílusos vidéki vendéglátás! Ezen a csodás tavaszon a Stílusos Vidéki Éttermiségiek Villányban adnak randevút egymásnak és nagy szerencsénkre, ez nem csak egy egymás közötti pacsizás lesz, mi is megkóstolhatjuk a villányi dűlők tövében a remekeket. Aki nem járt még például a Kistücsökben Balatonszemesen, de hallotta kiváló hírét, május első hétvégéjén megismerkedhet velük is. Tovább is van, mondjuk még? Mondjuk és kész: Anyukám Mondta – Encs, Chianti Étterem – Veszprém, Ikon Étterem-Debrecen, Imola Udvarház – Eger, Mandula Étterem és Bor Bár – Villány, Manga Gasztronómiai Műhely – Etyek, Nomád Hotel – Noszvaj, Rosinante Étterem – Szigetmonostor, Viator Apátsági Étterem – Pannonhalma, Walter Vendéglő – Perbál. Bemutatófőzések is lesznek és műsorvezetés, két mindenre elszánt bloggerrel, Mautner Zsófival és Jókuti Andrással. Piacozhatunk is, nekünk ez nagyon kedvenc programpontunk, valamelyik előző életünkben tuti, hogy kofák voltunk. Vagy nem. 

 

stílusos vé2.jpg

 

Az esemény előestéjén, május 3-án a Mandula Étteremben jótékonysági vacsorára kerül sor, mellyel a villányi gyerekek közétkeztetését támogathatod. A Borzsongás nevű megmozdulás is ezen a hétvégén zajlik ott, nem lesz mókában, zenében és programban hiány és ugye borban sem (facebook ITT). Ennivaló kis hétvégének tűnik. Ja, szállás is van Villányban bőven, mi melegen ajánljuk, éreztük már ott számosszor jól magunkat, és nem csak a gyönyörű táj miatt. Szóval: Stílusos Vidéki Éttermiségiek, május 4, szombat - Villány. Szerintünk beszélj össze a barátnőkkel és csajoskodjatok ott. De családosoknak is javallanánk, akár receptre is! (Vigyázat, bimbózó romantikus kapcsolatokra különösen turbó hatással lehet!)

Minden info ITT, gyere, mert vidéken enni és lenni jó! És egyáltalán! 

SVETsavethedate.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr685232677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása