Nesze!szer

A napra lehet nézni - de faktorosan!

2013. április 18.

040213_ambre_solaire_advanced2013_2_preview.jpg

Hurrá, vége a D-vitamin parának, bio üzemmódban tudunk tankolni belőle. Ki is raktuk magunkat tegnap kicsit a parkba. Ám a fenyegető veszélyes is jöttek a sugarakkal együtt, UVA és UVB barátaink támadásba kerültek. Ezeket a rosszaságokat mindenki ismeri, így nem soroljuk. A Garnier Ambre Solaire sok termékkel készült a nyárra. Kettőt emelnénk ki igazán, de mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbbet. Gyönyörű színt adhat az Ambre Solaire Golden Touch Napolaj, bronzosan-aranyosan-barnásat ez SPF 30-asban és SPF 15-ösben is kapható.

 

 

AS_Golden_touch_napolaj_spf_15.jpg

 

Érzékeny bőrűek a Sensitive szócskával ellátottakat válasszák. Amit kiemelnénk, hogy végre egy termékcsalád, amelynél gyártanak nagy kiszerelésben SPF 50-esben gyerekekre való naptejet. Mert ugye, kened a kicsit naponta sokszor és hipp és hopp három nap alatt elfogy az egész. És újabb és újabb flakonokat kell megfizetned, hogy más dolgot ne is említsünk. Praktikusabb is nyaralásra. Nézd meg a Garnier választékát, még a kókuszos is elég pöpec, ha szereted ezt az illatot. Nekünk fura emlékeket hoz vissza, maradunk a Golden Touch napolajnál. Jaj, hát van is egy dalunk hozzá!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr195230793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása