Nesze!szer

Téli Olimpia. Tényleg!

2013. április 17.

beckham h&m.jpg

Kaptunk ma a 2014-es Téli Olimpiáról egy anyagot. Pont azután, hogy kinyitottuk az ablakot, jöjjön be egy kis nyár. Furaság, na! A lényeget idézzük:  „Nagy örömmel jelentem be hosszú távú együttműködésünket a H&M-mel. A közös munka azzal indul, hogy a 2014-es, Szocsiban megrendezésre kerülő Téli Olimpiai Játékokon a H&M biztosítja a svéd olimpiai csapat ruházatát. A H&M megközelítése innovatív és izgalmas, és a vállalat sportolóink egy csoportját is bevonja a tervezési folyamatba. Büszkék vagyunk rá, hogy a H&M-mel, egy világszerte ismert svéd márkával dolgozhatunk” – mondja Stefan Lindeberg, a svéd Olimpiai Bizottság elnöke.

Oké, megértettük. És azért örülünk, hogy már be is mutathatunk egy képet. Nem, ő nem egy svéd sportoló. Maga David Beckham, aki ugye H&M arc. Ja, üzennénk, hogy ne felejtse el felköszönteni a nejét, Victoria ma 39! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr605231307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása