Nesze!szer

Nyerj Oral-B Triumph elektromos fogkefét!

2013. április 16.

Oral-B PC 5000 Triumph_new D34_product shots_hr (5)_1.jpg

Néhány napja írtunk nektek arról, hogy teszteltünk egy csodás elektromos fogkefét, amely már annyira hiper és szuper, hogy a fogmosás maga az élvezet vele. Mi beleszerettünk, ha fogalmazhatunk így, de ugye miért is ne fogalmazhatnánk? Többen is írtátok, hogy ti is ilyet használtok otthon és azt is, hogy tetszik nektek a post a készülékről - meg ugye maga a masina. Erre felfigyelt a Procter&Gamble is és képzeljétek, megkerestek bennünket, hogy felajánlanak egy ilyen szuper elektromos fogkefét a Nesze!szeren nyereménynek. Mi nagyon boldogok lettünk ettől (a fogaink is!) és reméljük, ti is örültök.

Ez az okos fogkefe nem pite, akár percenként 48 000 fordulatra is képes. De ez csak egy adalék a kiválóságáráról. Nekünk tényleg nagyon bejött. Ismertetjük a játékot, melynek nyereményéért indulhattok. Fogas kérdésünk lesz, abban biztosak lehettek! 

1. Kérdésünk: 

Milyen és hány üzemmódban használható az új Oral-B Triumph 5000 elektromos fogkefe?  ( A megfejtést a korábbi postban lelheted meg ITT

2. A választ küldjed el nekünk ide: neszejatek@gmail.com

3. Osszad meg és lájkoljad ezt a postot, meg a Nesze!szernek a facebookon úgyis követője vagy, ugye? Ha nem, akkor szegődj a nyomunkba ITT.

Amennyiben ezt mind megtetted, már játékban is vagy! Péntek éjfélig várjuk a válaszokat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr445216921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csasziga 2013.04.17. 16:10:19

szépséges kis masinéria :) üdv: császár gabi
süti beállítások módosítása