Nesze!szer

Hungarian Spring, tavasz az arcnak és léleknek

2013. április 16.

panarom hungarian spring.jpg

Csütörtökön említettük nektek, hogy egy csodás sajtótájékoztatón jártunk. Testet és lelket is felüdítette ám. Ha vannak olyan pillanatok, órák, amelyek emelnek, az ott töltött idő az volt, az biztos. De most mondjuk a lényeget. A Panarom megalapítója, Feller Adrienne, aki az illó olajok nagy ismerője és varázslója, új termékcsaládot álmodott meg. Mivel a Széchenyi fürdőbe jár rendszeresen úszni, gondolkodóba esett, miért is nem használjuk igazán azt az eszméletlen természeti adományt, amely alattunk van, nevezetesen a termál vizeinket. Összeszövetkezett a fürdő illetékeseivel és hosszú kísérletezésbe kezdett. A Széchenyi vize eleve rendkívül gazdag értékes és gyógyító ásványokban (Mg, Na, Ca, Li, K, F) - ezek kivételes módon regenerálják és fiatalítják a bőrt. Ez lett a termékcsalád első alappillére. A második a villányi kékszőlő. A szőlőben lévő polifenolok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak, antioxidánsok fokozzák a bőr ellenálló erejét és késleltetik az öregedési folyamatokat. A harmadik pillér pedig a homoktövis olaj lett. A magas vitamin (A, E, C) és flavonoid tartalmánál fogva regenerálja a sejteket, feszesít, fiatalít és természetes védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen! 

Hungarian Spring Gazdag Tápláló.jpg

Annak rendje és módja szerint persze minden családtagba kerültek plusz dolgok még, a málnamag olajtól a kökényvirág kivonatig, hogy a damaszkuszi rózsa vizet ne is említsük. A használt összetevők közül a zabolaj annyira hatásos több dologban, például mélyhidratálásban, hogy zab konferenciákat is rendeznek már mostanában (lol!). A gránátalmamag olaj pedig omega 5 zsírsavban gazdag például. Született hidratáló fluidum, extra hidratáló, gazdag tápláló, szemránckrém, arcpermet, elixír és egy mélytisztító maszk, melynek gyógyiszap az alapja. Minden egyes alkotóelem beszédesen varázsol. Semmi mesterséges színezék, semmi kémia adalékanyag, csak a színtiszta jó és szépítő szándék, hogy az arcra és a lélekre is hasson a készítmény. Adrienne termékeinél mindennek szerepe és jelentősége van, így a szimbólumnak is, ami egy tulipán és maga a szentháromság, ami a Hungarian Spring család dobozaira került. Mi a gazdagon táplálót hoztuk haza kipróbálni. Eddig nagyon kedveli az arcunk. Érezhető, hogy annak, amit felkenünk, úgy van súlya, hogy nem egy felpumpált bázis az egész. ITT megtalálod a szalonok listáját, ahol ezekkel a termékekkel dolgoznak, amelyek most indulnak útjukra az arcunk felé. Nem írjuk azt, hogy bennünket meggyőztek az újdonságok, mert tudjuk, amiben szív van, az mindig működik. És csak az működik. Adrienne pedig évekig dolgozott ezeken a készítményeken, munkatársával együtt. Szerintünk csoda született. 

Egyetlen egy dolgot azért még kiemelnénk. A Hungarian Springet bemutató rendezvény legmeghatóbb és legemelőbb pillanata az volt, amikor Adrienne megköszönte azt a sok évnyi támogatást, biztatást, amit a férjétől kapott és kap, aki soha nem mondta az ötleteire, ideáira, hogy hülyeség, csak segítette. Ott volt mellette, mögötte és építette őt. Adrienne pedig könnyes szemmel köszönte meg neki, hogy az élete része lehet. 

Úgy tűnik, érik a mondás, miszerint minden sikeres nő mögött egy (okos) férfi áll? 

(képek: panarom weboldal)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr245228249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wishes 2013.04.16. 16:08:06

Tényleg megható volt, majdnem elbőgtem magam. (Mondjuk önző mód az én emberemre gondoltam akkor.) Jó érzés azért, hogy vannak még rendes férfiak, akik támogatják a párjukat, bármiben.
süti beállítások módosítása