Nesze!szer

Nyári körömtrendelő

2013. április 12.

neon körmök3.jpg

Idén tavasz talán nem is lesz :) ugorjunk rögtön a nyárba! (Bár ma talán...) Továbbra is a rövid körmű lányok lesznek divatosak, a karmok még mindig nem mennek.

Tavaly már kaphattunk ízelítőt az élénk színekből. A vendégeimnél  a korall volt a sláger (mi is ezt viseltük a legtöbbször!) . Az idei trend azoknak kedvez, akik szeretik a bevállalós színeket. Neonban pompázhatunk és a szivárvány minden színének variációjában. Ha megnézzük a ruhaboltok kirakatait már láthatjuk hogy egy-egy ruhadarab majdnem világít.

neon körmök2.jpg

Ugyanez lesz igaz a körmökre is . Lehet csillogó vagy sima,  a fagyispult összes színe visszaköszön majd a kezeken ( citromsárga, lila, pisztácia zöld, kék, rózsaszín, narancs sárga) viseljük bármelyiket bátran! Persze ha valakinél a munkája az életkora vagy bevállallósságának a mértéke nem engedi hogy teljes felületen szikrázzanak a színek, akkor egy klasszikus francia körmön díszítésként használjuk ezeket, így meglesz a hatása!

Amennyiben mesterien lakkozott színes körmökre vágysz, Brigi szalonja és oldala ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr635217111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása