Nesze!szer

Blackbuster look by Palvin Barbara

2013. április 09.

BARBARA BLACKBUSTER3TęJulienLutt.jpg

Barbi, a márka szépségnagyköveteként ezúttal, a L’Oréal Paris Blackbuster szemhéjtus arca lett! A modell a tutorial videóban elárulta, hogy amellett, hogy  dögös szemsminket készíthetsz a tussal, könnyű felvinni és lemosni is azt. Ha te is kipróbálnád Barbi sminkjét, mondjuk a lépéseket: a szemed kiemelését kezd a szemzugtól a mélyítő vonal felé és folyamatosan haladj kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsd ki a vonalat, majd kösd össze az alsó szempillatővel. Úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozd be a körülhatárolt területet - és kész is a merészen ívelt szem.
A L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster tussal azért lesz könnyű dolgod, mert egyenletesen adagolja a festéket. Emellett vízálló és hosszan tart. Minket meggyőzött! Barbi pedig gyönyörű, mint mindig - nem hihetetlen, hogy még mindig csak 19 éves?
Nesze!Dia

palvin barbi blockb.jpg
palvin barbi ollage1.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr185213274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizzaboy 2013.04.09. 20:02:35

"Így készítsd el Palvin Barbi merész sminkjét!"

Nem készítem!

beautyka 2013.04.09. 20:48:05

@pizzaboy:
Kicsit megsértődtünk, de majd elmozogjuk valahogy...D
süti beállítások módosítása