Nesze!szer

Tóth Bori bevette Moszkvát

2013. április 06.

tóth bori díj.jpg

Ugye, emlékszünk még arra, amikor kiderült, Tóth Bori divattervező búcsút int saját márkájának?! Azóta Maison Marquise néven indított brandet, és már rögtön kifelé is kacsingatni kezdett. Egész Oroszországig nézett el, jól is tette. Bori ugyanis a moszkvai divathéten is szerepelt. Mostani kollekciója pedig, amely a Maison Noir nevet viseli, igen rangos elismerést kapott. A The Best Couture Collection díjat hozta el a Fashion Tv Moscow-tól. Az inspirációt a szimmetrikus formák és a fém vereteket imitáló arany bőr applikációk adták. Ezeknek a súlyosságát a finom francia csipkék ellensúlyozzák. Az egész alapgondolatot pedig a középkori japán lakk dobozok szín- és mintavilága szolgáltatta.

Nagyon-nagyon gratulálunk Borinak, aki már azon dolgozik, két pici gyerek édesanyjaként egyébként, hogy showroom-ot nyithasson Moszkvában. Itthon a Bajzah utca 56. szám alatt találhatod meg a tervező ruháit. 

tóth bori oroszos.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985203303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása