Nesze!szer

Új glamourság a matt

2013. április 04.

matt1.jpg

Már korábban betörtek a piacra a matt felületű körmök készítéséhez szükséges anyagok, de igazán csak most lett népszerű a használatuk. Hiába, az embereknek idő kell hogy befogadják a divatot :) Napjainkban azonban számtalan matt körömmel találkozhatunk mind az utcán mind a közösségi oldalakon. Vigyázzunk  azonban, hogy a nagyon tökéletes képek nem mindig valósak! Ne legyünk csalódottak ha nem tudjuk hajszál pontosan ugyanazt lemásolni.A lakkok használata teljesen egyszerű , akik szoktak lakkozni azoknak nem fog gondot okozni.
matt 2.jpg
Többféle termék közül választhatunk.
Otthoni felhasználásra mattító fedő lakkot használjunk. Lakkra és műkörömre is felvihető a legtöbb termék .A használatuk roppant egyszerű, ha elkészült a lakkozás vagy a műköröm csak fedjük be vele a körmöket - ügyelve hogy egyenletesen kenjünk és a szélek se maradjanak ki mert ott fényes maradhat. 
Sajnos nem tart sokáig a hatása, igénybevételtől függően 2-4 nap és kifényesedik a köröm. Több márkából létezik a dm-ben kapunk 5-600 Ft-ért, Crystal Nailsnél 1270 Ft+20%kisker árért, Moyrát 450 Ft-ért Saját körmünkre is kenhetjük, bár furcsa eredmény is születhet belőle
Manikűrösnél kérhetünk UV fényre kötő verziót gel lacra vagy műkörmöre, tartósabb mint a lakk változat, a fényes fedéssel megegyező áron kapjuk a szolgáltatónktól. Bármely színt választhatjuk alapul hiszen ezek a fedők áttetszőek , rajtunk áll hogy milyen színt szeretnénk mattként látni.
Ha szeretnél csodás trendi és matt körmöket Brigi oldalát és szalonját ITT találod meg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr25194727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása