Nesze!szer

A szürkeség elleni BB: magyar lánnyal!

2013. április 03.

johanna vichy magyar.jpg

A facebookon írtuk már nektek, hogy a Vichy új termékkel jön ki tavasszal. És ennek nem más az arca nemzetközileg, mint a szépséges Szikszai Johanna Magyarországról.

És mi is ez a dolog? Ez bizony egy BB. De nem egy tucat BB. Hanem az első olyan, amely nem csak ragyogást ad, de felveszi a harcot a szürkeség ellen is. A legtöbb nő ugyanis azt mondja, számára a fakó arcszín jelenti a legnagyobb problémát a mindennapokban. Mondjuk, mi is utáljuk, amikor látszólag aludtunk, de gyakorlatilag zombiként ébredtünk. És ez a BB ezért a felszín alatt is küzd a szürkeség ellen. Grey killer ez a nagyon finom illatú készítmény, tele ásványi pigmenttel. Imádjuk, hogy Kombucha van benne, ez még olyan misztikusabbá teszi az egészet. Érzékeny bőrre is ajánlható, nálunk az egyik barátnő volt a tesztalany, elég pirosas az arcbőre,  olyan eres rendesen, ő igen megszerette ezt. Ja, két szín közül választhatsz. Nagyon üdítő a hatása, életre kel az arc és ami fontos, nem csomósodik a használat során. Ha unod a szürke hétköznapokat, válts a Kombuchásra! Tégy a szürke ötven árnyalata ellen! 

Vichy Idealia BB krém 40 ml - 6 499 Ft

 

BB cream_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr835189101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása