Nesze!szer

Eucerin Sun napozók - csak kisüt egyszer!

2013. április 02.

ECN_12440_Sun_Body_Visual_4c.jpg

Múlt héten az Eucerin sajtótájékoztatóján jártunk, ahol az Eucerin Sun termékeit mutatták be nekünk. Igaz, nap hiányában a tesztelés még várat magára, mi azért beszámolunk az új és már meglévő napozókról, hogy mindenki időben felkészülhessen a napozásra. A tájékoztató során olyan alapvető dolgokról is szót ejtettünk, mint az árnyékban való naptejezés, ugyanis akkor is érdemes bekenni magunkat, mert az UV sugarak visszaverődnek ránk a környezetünkből, ezért az árnyék sem jelent elégséges védelmet a nap ellen. Vagy, hogy kenjük be a dekoltázsunkat egészen a nyakszirtig, mert néhány szakértő állítja, hogy igazán a nyak bőrének állapotából és a dekoltázsból lehet megmondani egy nő korát - és mi azt nem akarjuk annyira, ugye? Valamint, felidéztük, hogy mit is jelent az a bizonyos faktor szám - egy világosabb bőrű ember kb. 10 percig tartózkodhat a napon anélkül, hogy leégne. Egy 50-es faktorú naptej ezt az időt 50 perccel késlelteti,  tehát azt a szorzót jelenti, amely arra utal, hogy a bőrtípus által megengedett maximális időnél hányszor hosszabb ideig lehet a napon tartózkodni anélkül, hogy leégnénk. De lássuk a termékeket, amelyek hasznunkra válnak majd a szezonban. (Csak jönne már!) 

Sun_Fluid_50+_Layer_Int_ECII0743_12J.jpg

 

  • Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ (50 ml, 4 300 Ft)
Kifejezetten a normál/vegyes és zsíros bőrűeknek. Még a pattanásos bőrűek számára is. Vízálló és illatanyagmentes.
  • Eucerin® Sun Napozó krém arcra FF50+ (50 ml, 4 300 Ft)

Sun_Fluid_50+_Layer_Int_ECII0743_12J.jpg

Normál és száraz bőrre ajánlott. Nagyon érzékeny bőrűek számára is! Vízálló és illatanyagmentes.
  • Eucerin® Sun Extra könnyű naptej FF30 (150 ml, 5 040 Ft)
Könnyű, finom állagú, nem hagy ragadós érzetet a kezeken és a testen. A Licochalcone A-t (természetes antioxidáns) hatóanyagot tartalmaz, ami segít a bőr mélyebb rétegeibe található bőrsejtek
napsugárzás okozta károsodásának kivédésében. Vízálló és illatanyagot tartalmaz. 
  • Eucerin® Sun Színtelen napozó spray FF50 (200 ml, 5 760 Ft)
Aknés, pattanásos bőrre is használható, nem tömíti el a pórusokat. Könnyen, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Vízálló. Tartósítószer-mentes. Illatanyagot és alkoholt tartalmaz.
Te mennyire figyelsz oda a védelemre? Próbáltad már az Eucerin Sun termékeit?
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr545188903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása