Nesze!szer

Ápold a körmödet húsvétkor

2013. március 29.

easter5_1.jpg

A tojásokat fesd...
Ismerjük az érzést amikor a körömlakk lemosása után minden színben pompázik a körmöt körülvevő bőr, mert oda is szaladt más is! Sőt kirívó esetekben még az ujjak is. Számíthatunk erre a látványra húsvéti tojás festés után is, ha nem teszünk megfelelő óvintézkedéseket.
Elölre látó hölgyek vegyenek krémkesztyűt, más nevén folyékony kesztyűt, ez a teljes kézfejet megvédi ( persze ott ahova felkentük), ha elkészültünk csak kezet kell mosnunk és makulátlan kézzel várhatjuk a locsolókat. ( 500 ml 3-4000 Ft)
Természetesen nincs mindenkinek ideje a várost járni és krémkesztyűt beszerezni, nem gond nekik is van megoldás. A legrakoncátlanabb és nehezen eltávolítható "szennyeződés" a köröm mellé befolyt festék. Ennek megelőzésére annyit kell tennünk hogy nagyon sűrű úgymond, kemény krémet kenünk a körmünk köré, picit be is nyomkodhatjuk hogy biztosan ott legyen ahol lennie kell. Nem kell beszívnia mehet vastagon és elegendő csak egy csíkban a megfelelő részre tennünk. Szerintem erre a legalkalmasabb a klasszikus tégelyes kék Nivea krém, de persze mindenki azt használja amit az otthonában talál. Azért túl  folyékony testápolót már ne, mert hamar beszívódik és el is folyik, a húsvéti tojásokat inkább ne kenjük vele össze. Ha elkészültünk, le is törölhetjük illetve kézmosással szintén eltávolítható.

Kellemes ünnepi felkészülést mindenkinek !

(Ha húsvét után szeretnél szép körmöket, Brigi oldala ITT, nyugodtan jelentkezz be hozzá!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr905179605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása