Nesze!szer

Zöldcsütörtök Bobbival és Ózzal

2013. március 28.

bobbi rajzos ceruza.jpg

Ma ugye zöldcsütörtök van. Tehát, ilyenkor mindenféle zöldet illik enni. Ráadásul mi egy olyan Ózos inspiráltságú buliba is kaptunk meghívást Vágó Rékától, ahol a smaragd az alap (Shoeaholic's Dinner). Tehát, something green kell szerepeljen ma rajtunk a Le Méridienben. De télvíznek van az ideje, így zöldes ruhákból nem állunk túl jól. Viszont hajnalban kiötlöttük a megoldást!

Néhány hete szerettünk bele egy szemrevaló Bobbi Brown újdonságba. Eszméletlen jó és eszméletlen gyönyörű. Úgy képzeld el, mint a Clinique Chubby-ját, csak a szemhéjadra kened. Tehát, nem por állagú dolog, hanem egy krémes festék. Zssssseniális! Na, ebből van egy zöldünk. Ő adja ma a megoldást ma something green témában. Más színekben is lehet kapni persze, mutatjuk is, de ugye, mi ma smaragdozunk. Nézd meg a Bobbi üzletekben, tartós is mesterien könnyen használható. Fanatikus rajongói lettünk, smokey-t például sec és perc alatt tudsz varázsolni vele. Nekünk így zöld ez a csütörtök! 

Ps: Nem csodáljuk, hogy az Oprah magazin tavaszi díját is elnyerte, tényleg mindent visz termék! 

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick - 9 500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr665177167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása