Nesze!szer

Esküvői körömöködés

2013. március 24.

eski köröm 1.jpg



Menyasszonyoknál nagy kérdés a köröm! Milyen is legyen, kell-e egyáltalán lakk vagy bármi?A válasz az, hogy persze hogy az igényesség a kezünkre is terjedjen ki, nem szeretnénk öt év múlva a képeket nézegetv azon sajnálkozni: erre már nem maradt idő.
Azonban vigyázni kell azoknak, akik korábban nem viseltek műkörmöt vagy nem lakkoztak, hogy olyan körmöt viseljenek ami nem idegen számukra. Itt jegyezném meg hogy a műkörmöt javaslom még akkor is, ha csak arra az egy napra készül, mert a vége hajrában megy a kapkodás, idegeskedés és a lakk elég sérülékeny! Vigyázni kell hogy az egyéniségünknek megfelelő stílust színt és díszítést válasszunk. Nem szabad hogy annyira extra legyen a köröm hogy elvegye a figyelmet a gyűrűről vagy a ruháról, viszont passzolnia kell hozzájuk.
A legáltalánosabb választás a francia. Visszafogott, a saját körömre emlékeztet nem kirívó.  Lehet pici díszítést tenni ,virágszirmokat zseléből vagy porcelánból, nonfiguratív kacskaringókat (nem az összes körömre), lehet franciánál a mosolyvonal mentén csillogó csíkot húzni ez nagyon feldobja mégis visszafogott marad. Lehet strasszokat használni akár a díszítés részeként akár önmagában.(a kevesebb néha több elvet mindig figyelemben tartva)

wedding nail.jpg


Vagányabb megoldás ha az esküvő színeihez készül. A menyecskeruha vagy egy domináns kiegészítő színével azonos köröm nagyon mutatós tud lenni. Például ha van egy lila vagy rózsaszín a szalag a menyasszonyi ruhán -  lehet olyan színű a köröm. Ugyanez a menyecskeruhánál ma már sokan nem a klasszikus piros színt választják hanem az esküvő dekor színeihez öltöznek. Például vanília /csoki barna dekorációhoz barna ruha, vagy lila/rózsaszín/fehér dekorhoz lila és ehhez passzoló körmök.
Azok a hölgyek akik a hétköznapokban nagyon extrém feltűnő, hosszú és díszes körmöket viselnek, vigyázzanak hogy ne váljanak mosolygás tárgyává az esküvőjük napján, persze nem is kell meghazudtolni önmagukat. Egyszerűen csak az összképet kell elképzelni hogy a csodálatos menyasszonyi ruhából ne egy boszorkány keze kandikáljon ki. (Láttuk már sok borzasztóságot sajnos!)
A műkörömnek ideálisan 2, maximum 3 nappal az esküvő előtt kell elkészülnie. Ennyi idő alatt makulátlan és karc mentes marad. Esküvő előtti nap nem ajánlom, mert bár minden ara azt hiszi hogy ő nem izgul,az utolsó napon nagy százalékban izzad a tenyér :) Ez nem is lenne gond, de ilyenkor nagyon nagy az esélye hogy mattítás után bezsírozódik a körömlemez és akkor akár másnapra fellevegősödhet a műköröm!

Sok boldogságot menyasszonyok!

(Ha szeretnél menyasszonyként csodaszép körmöt - Brigi oldala ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr915161964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása