Nesze!szer

Pattanásos a bőröd? Hidratálj!

2013. március 22.

GARNIER-MM_BEIGErousse_preview.jpg

Nem ébredt jól a bőrünk. Nagyon nem. A színét inkább a tudnánk hasonlítani valami penészes sajtéhoz, mint az érett barackhoz. Ám mivel minap egy csodás Garnier sajtótájékoztatónk jártunk, be is vetettük az első krémet tesztelésre. (Ja, a sajttáj a SzerecsenDió lakásétteremben volt, hát, igen tudjuk ajánlani a helyet, remekek voltak a saláták!) Négy újdonság jelent meg a Garneir válogatottjában - hidratálók. És az egyik pont a fáradt, fakó bőrrel teszi a jót. Igen érdekes az állaga, nagyon kis folyékony. De adta az új frissítést az arcunknak. Mutatjuk is - ez az! Az állag pedig ilyesmi kinyomva.

04-GARNIER-MM_Packshot-pot-orange.png

04_GARNIER-MM_Texture-Gelée-E_MAILLET_preview.jpg

De van még három másik problematikára is megoldásuk. Tudtad, hogy attól, hogy pattanásos a bőröd, még neked is ugyanúgy szükséged van hidratálásra? Bizony ám. Mattító és méregtelenítő cuccok is vannak benne és zöld tea kivonat.

01-GARNIER-MM_Packshot-tube-vert.png

Ha tél végén extra száraz a bőröd, akkor táplálnod kell rendesen. Ezt a kamélia olaj adhatja és ez a krém. Meg a növényi olaj, ami benne van. Reggel és este is használhatod ám!

05-GARNIER-MM_Packshot-tube-rose.png

A kék lótuszt tartalmazó pedig hidratál és lágyít száraz, normál bőrre. De ami a legjobb, szuper gyors a felszívódása. Nálunk ez mindig szempont, mert már elfogadtuk, hogy rohanás az életünk. Mindegyik krém igen jó illatú és praktikusan magunknál hordható.

02-GARNIER-MM_Packshot-tube-bleu.png

Garnier Moisutre Match 50 ml - 1 899Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr365157825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása