Nesze!szer

Donna Karan smink a kifutóról

2013. március 22.

oscardkn4.jpg

Larion Oscar, akivel két napja interjút olvashattatok,  elmesélte, milyen sminket készítettek Donna Karan bemutatóján, amit Charlotte Willer prezentált a csapatnak. Mi pedig elmeséljük nektek, így naprakészek lehettek, de ami fontosabb, magatoknak rögtön meg is festhetitek. Könnyű, igazi napsütéses darab. Itt kapott új értelmet a natúr smink fogalma. Éljen a letisztultság!

oscardkn3.jpg



Kövesd Oscar szavait:

„Maybelline BB krémmel tökéletesítettük az arcot. Kevés, az alapozónál világosabb korrektorral frissebbé tettük a szem alatti területet, így a tekintet is élettel teli lett. A pattanásokra is korrektort használtunk volna, viszont profi módon válogatták a lányokat - mindenkinek makulátlan volt az arcbőre. A szemhéjra is tettünk a BB krémből, hogy friss maradjon.
A szempillákat áttetsző balzsammal húztuk át. A szemöldököt a Master Shape ceruzával formáltuk. Ezzel a trükkel, hogy a szempillát meztelenül hagyjuk, a szemöldököt viszont élénkítettük, naiv lesz tőle a tekintet, fürkészően kíváncsi, viszont karaktert ad a szem játéka a precízen kialakított szemöldöknek. New Yorkban a szemöldökre sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint a szempillára. Fontos, hogy a szemöldök íve és fazonja tökéletes legyen. Az arcpírt az almácska alsó részére tettük, kifelé tartó mozdulatokkal. Kontúrmentesen dolgoztunk, olyan volt, mintha kicsattanna az egészségtől. A színe kevert, rózsás-barackos volt, nagyon természetes hatású. Az arcpír felvitele után ártatlanul tiszta lett a tekintet. Csak az arcpírnál dolgoztunk ecsettel, minden mást az ujjbegyünkkel végeztünk. Az ajkakra sivatagi homok és karamell árnyalatú rúzs került, és kevertünk bele babarózsaszín szájfényt.”

Lányok, vár rátok New York!

Nesze!Detti

oscardkn5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr955156914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása