Nesze!szer

Találtunk egy állati érdekes dolgot: emuolaj!

2013. március 18.

emu.jpg

Sok mindent gondoltunk volna, de hogy Ausztráliából jön egy csodaszer, hát azt nem. (Persze, az ausztrál express nagy hívei voltunk anno vasárnaponként a Kacsamesék után mi is, de most ez hogy jön ide? Mindegy!) Szóval, a szuper egészséges, hidratáló és gyulladásgátló cucc neve nem más: emuolaj! Ja, persze, első körben mi is ilyen okos képpel bámultunk magunk elé, mint főhősünk a képen!

Az emuolaj természetes forrása az Omega 3,6, 9 zsírsavaknak, melyeket az emberi test önmagában nem képes előállítani, de az egészség és jó közérzet megtartása szempontjából nélkülözhetetlenek. A tiszta Emuolaj hatását az erőteljes gyulladás gátló és mélyen beszívódó tulajdonságának köszönheti, mely lehetővé teszi, hogy az olaj bekerüljön a bőr védőrétegébe.  Általános széles körű használatra (égés, csípés, szúrás, fájdalomcsökkentés, sebkezelés,) a 100%-os emuolaj elengedhetetlen kelléke a háztartásoknak. 

A bőr rétegeibe mélyen felszívódó, hidratáló hatású olaj. Konkrétan kozmetikusok, akik használták, ódákat zengenek róla, úgy hidratál. Alkalmazható kis mennyiségben, helyileg, egyedi igény szerint és egyáltalán. Felhasználása sokrétű, elősegíti a sérült, vagy megégett bőr eredeti állapotának gyors visszanyerését. Rendszeres használata gátolhatja a ráncosodás, narancsbőr és az időskori bőrfoltok kialakulását. Az ausztrál gyártó, az Emu Tracks saját farmján, természetes környezetükben tenyésztett állománnyal, valamint szigorúan ellenőrzött, első osztályú természetes eredetű segédanyagok felhasználásával biztosítja termékei egyedülálló minőségét, amit állandó kutató-fejlesztő munka is alátámaszt. A legjobb hatást az emuk őshonos környezetében kifejlődött egyedekből nyert olaj biztosítja. Ausztrál őslakosok több ezer éves tapasztalata és számos klinikai vizsgálat támasztja alá az emuolaj hatásosságát számos gyógyászati területen.

Úgy képzeld el ezt az olajat, mint egy alapot. Használhatod testápolásra, van belőle masszázsolaj, de még szappan is. Ja, meg balzsam a szájra és hajkondicionáló is. Kemény, nem?!  De, ha pikkelysömöröd, ekcémád, vagy esetleg rovarcsípésed van, akkor is teljesen ajánlható az emuolaj. (Egyébként az ausztrál ősök anno az állatka zsírját magukra kötözték ilyen esetben, így fedezték fel, milyen hasznos!) Szóval, szépülni vágyók, ez is egy alternatíva tud lenni. Aztán te döntesz, kensz-e emut magadra, vagy sem.  Ja, meg kapszula is van, hogy az olaj vitaminjait belülről is használhassa a szervezeted. Ha sikerült állatira felkeltenünk az érdeklődésedet, a hazai olajka facebookos oldalát ITT találod, egyébként a termékeket gyógyszertárakban, a Herbaházban és gyógynövény szaküzletekben találod meg. (Persze, az már a te döntésed, hogy bevállalod-e?)

emu olaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr795140097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Nyű 2013.03.18. 22:01:18

Az nem úgy van, hogy növény -> olaj, állat -> zsír?

beautyka 2013.03.18. 22:07:07

@Sir Nyű:
De! Viszont mindenhol így hívják, jól megnéztük a wikipédián is direkte. Ez a műfaj neve. Vszeg az ausztrálok így nevezték el, aztán kész. en.wikipedia.org/wiki/Emu_oil

Miama 2013.03.19. 14:11:18

Nem. A zsírok szilárdak, az olajok képlékenyek. A szobahőmérsékleten szilárd triglicerideket zsíroknak, a folyékonyakat olajoknak nevezzük.
süti beállítások módosítása