Nesze!szer

Magyar szemfestékek. Tudtad?

2013. március 15.

yamuna smink össz.jpg

Örvendetes ez, nem más. Létezik magyar sminktermék is most már a piacon. Olyan, amelynek jó a minősége és a bőrünk is szereti. Ásványi alapozó például hat árnyalatban. Mi nagyon örülünk, hogy ásványi sminkek ezek, mert ez a természetesség, mindenféle kemikália nélküliség igen közel áll hozzánk. Persze, a színek mindig halványabbak azért, de a bőröd különösen hálás lesz ezért a gondoskodásért! Ecsettel tudod ezeket a színeket ugyanúgy, picit figyelni kell, nehogy leszóródjon, de szépen fed mindegyik. Szemhéjfestékből 10-nél is több fajta létezik, Capri, Mokka, Fahéj szín például. A Bársony moha az egyik kedvencünk lett, ez egy élénk zöld.

yamuna fahéj.jpg

A szájfényeket még nem teszteltük, most ez lesz soron. Egész egyszerűen mi végtelenül boldogok vagyunk attól, hogy ilyen jó minőségben léteznek már magyar sminktermékek is. Köszi Yamuna!

(A Yamuna hálózatában kapható minden termék, szemfestéktől a pirosítóig, mindent megtalálsz az oldalukon ITT)

yamuna smink2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr665131593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása