Nesze!szer

Ha pikkelek a legjobb barátnőm pasijára...

2013. március 04.

pasipara2.jpg


Ismerős ez a helyzet? A barátnőd teljesen odáig van az új pasijáért, viszont neked villog a vészjelződ, mert érzed, hogy valami nem stimmel emberünkkel. Persze, nehéz tartani a szádat, de vajon tényleg minden esetben igaz, hogy hallgatni arany?


Ha ránk hallgatsz,nem tévedhetsz!

Ha a szimatod azt súgja, hogy a pasi esetleg több vasat is tart a tűzben, nyugodtan járj utána a dolognak, persze csak diszkréten, és ha a gyanúd beigazolódik, nem csak, hogy muszáj, de kutya kötelességed szólnod erről a barátnődnek.

Abban az esetben, ha a srác nem keres annyit, mint a barátnőd, vagy alacsonyabb pozíciót tölt be  munkahelyén, esetleg focimániás, nos, akkor szerintünk jobb, ha inkább meghúzod magad, és nem szólsz egy szót sem, nehogy rosszul süljön el a dolog, és te legyél a felesleges harmadik.
Tudjuk, hogy a csajok szeretik egymás között kibeszélni a pasikat, de ha a haver csajszi többet panaszkodik, mint amennyit áradozik, és a panaszkodás alatt nem a „..már megint nem találta el a kedvenc virágomat” típusúra gondolunk.

A barátnőd teljesen kifordult magából? Ha feltűnően rosszkedvű, esetleg nem úgy viselkedik veled, mint a kapcsolat előtt, akkor több mint valószínű, hogy a pasi keze van a dologban. Szerintünk nem is kell mondani, egyértelmű, mit kell tenned…

Az is megeshet, hogy a barátnőd szakít a pasival, mert összevesztek, vagy esetleg egy félreértés okozta a problémát, viszont kívülállóként te ezt sokkal tisztábban látod. Ebben az esetben állj a barátnőd mellé, biztosítsd róla, hogy rád mindig számíthat, és ha sikerült megnyugtatnod, elmondhatod neki a véleményedet a kapcsolatukról. Azért vigyázz, ne, hogy átmenj Kupidóba, hiszen tudjuk, hogy ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni.
(Persze vannak azért kivételek is, és a tanácsok mit sem érnek, nézzük például Rihannát és Chris Brownt! Riri jobbról is, balról kapja az okosságot, hogy jobban tenné, ha szakítana Chrissel, ahhoz képest már az esküvőjüket tervezgetik, sőt lehet, hogy hamarosan megérkezik a gólya is. Mi mindenesetre a legjobbakat kívánjuk nekik és barátságos képet vágunk hozzá...)

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr435116225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása