Nesze!szer

Hol Scholl, hol nem Scholl

2013. március 03.

scholl1.jpg

Kedves tavasz, végre megérkeztél - bevalljuk, már nagyon vártunk! Legalább annyira, mint levenni a pufi kabátot és kibújni a bakancsból. Mert bizony, unalmas már Michelin-babának öltözni és a zárt cipőket hordani... Ha szófogadó leszel, megmutatjuk milyen papucsokat és szandálokat hordanánk a tiszteletedre - persze, csak ha elüldözöd a hideget most már végre. 
A Scholl tavaszi-­nyári kollekcióját elképzelhetőnek tartanánk a cipős szekrényünkben. (Mondjuk ez fura lehet annak elképzelnie, aki még mindig azt hiszi, hogy a Scholl csak fehér színű gyógypapucsokat gyárt, amiben az SZTK-s nővérkék rohangálnak a folyosókon... )Na, ezek az idők már elmúltak és ma már valódi kollekciót mutat be a márka, amit nekünk volt szerencsénk a saját szemünkkel is megnézni a Scholl tavaszi-nyári sajtótájékoztatóján. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a legszínesebb lábbeliket láttuk, amelyek nem csak jól néznek ki, de tuti kényelmet is biztosítanak lábunknak. Merthogy Dr. Börzsei-Knoll Veronika lábspecialista felvilágosított bennünket, hogy "... egy rossz cipőválasztás az egészséges lábon is panaszokhoz vezethet. Az apró kellemetlen nyomásokból délutánra, estére zavaró fájdalom lehet, ami közérzetünket is lerontja. Mindemellett fejfájást és derékpanaszokat is okozhat." (Hű, akkor nem is a másnaposság az?)
A Scholl talpágyai viszont alátámasztják a láb izmait és támogatják a jobb lábtartást, körülölelve a lábboltozatot, ezzel megszüntetve a járás közben fellépő izomfeszülést - nekünk ez elég indok, hogy inkább a drágább, de minőségibb cipőt válasszuk. Ti hogy vagytok vele? És melyik darab tetszik a legjobban - a flip-­flop papucsok vagy a bőrpántos szandálok? Nekünk jöhet mind...
Nesze!Dia
scholl12.jpg
scholl2.jpg
scholl3_1.jpg
scholl4.jpg
scholl10.jpg
scholl6_1.jpg
scholl7.jpg
scholl8_1.jpg
scholl9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr755112205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása