Nesze!szer

Szexi lábak, hol bujkáltok?

2013. február 26.

szexi láb.jpg

Még rossz idő van kint és zárt cipőt viselünk, de vajon mit rejtenek azok a  cipők?! Télen hajlamosak vagyunk megfeledkezni a lábaink szépségéről, nem csak azért, mert mások nem látják főképp azért mert mi sem sokszor találkozunk velünk ilyentájt! Pedig ahogy kisüt a nap, hipp-hopp előkerülnek a virgácsok!
Mindenki másképp áll a kérdés fontosságához, de azért ha a zokni vagy a harisnya már serceg a sarkunkon amikor felhúzzuk -  ne habozzunk tovább és szánjunk időt a lábápolásra! Mint ahogy eddig is írtuk, minden esetben a kézenfekvő megoldás ha szakemberhez fordulunk. Azonban, ha ezt nyárig szeretnénk kihúzni, akkor is tehetünk az ügy érdekében. A bőrkeményedés és a bőr szárazságához mérten döntsük el, milyen megoldást választunk.
Mindig fürdés vagy áztatás után kezeljük a bőrt! Klasszikus megoldás a habkő .Bármelyik drogériában kapható 1000 Ft alatti összegért. Csodát ne várjunk tőle, nagyjából simára csiszolja a bőrkeményedést. Azoknak akiknek csak a száraz elhalt bőrt kell eltávolítani  - kiváló megoldást jelenthet . Szintén régi barátunk a sarokreszelő, drogériákban kapható picit magasabb áron mint a habkő. Ez már hatékonyabb a bőrkeményedéssel szemben, viszont bőrtípustól függően,  ahogy használjuk pici kiálló darabkákat hagyhat maga. Ezek a kis izék, kiszáradva beleakadhatnak a harisnyába. zokniba, ez nem igazán kellemes..Ezt kiküszöbölendő, létezik olyan eszköz, aminek az egyik oldala durva a másik finom szemcsézetű. Ajánljuk!
Néhány éve kapható egy eszköz, amiben cserélhető a penge és mindent leszed amit kell. 1500ft körüli áron mozog és nagyjából ugyanennyi hozzá a penge utánpótlás.Egy gond van vele, nem csak azt szedi le ami felesleges!! Ha picit megszalad a kezünk, komoly sérüléseket okozhatunk magunknak. Használat közben lecsúszhat a pengét tartó elem, vagy rossz szögben tesszük a lábunkhoz és kész a baj. Láttam már ilyen eszköz házi használatából eredő sérülést, egy nyáron át gyógyult!! Ha ezt választjuk lassan és körültekintően bánjunk vele!
Lábápoló készítményekből sincs hiány. Találunk bőrradírt, bőrpuhító, bőrápoló ,hidratáló és ki tudja még milyen krémeket. Használjuk őket bátran, ártani egyikkel sem fogunk! A kulcsszó azonban a használjunkon van, egyik sem fog segíteni ha a polcon áll!!
Személyes tanácsom a nagyon száraz bőrűeknek:
Amikor elszántuk magunkat és időnk is van a lábápolásra, akkor vágjunk bele! Patikában vegyünk egy általuk kevert babapopsi krémet a legkisebb kiszerelés 200g ez patikától függően 5-600ft.Kenjünk be a lábunkat jó vastagon egy akár már meglévő lábápoló krémmel és erre tegyük rá a popsikrémet.Tekerjük be a lábunkat fóliával  így krémestül mindenestül, majd vegyünk fel egy jó vastag téli zoknit.Nézzünk meg egy filmet vagy kedvenc sorozatunk, ebben a rohanó világban kell egy kis szünet :) érdemes 1-2 órát így eltölteni és ha levesszük a zoknis, fóliás csomagolást új lábakat fogunk látni :). És várjuk szép lábakkal a tavaszt!
(Amennyiben szép körmökre vágynál Brigitől, ITT találod az oldalát!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr785105116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása