Nesze!szer

Tetovált Oscar

2013. február 24.

tet12.jpg

Hogy mi a közös Kat von D-ben és Helen Mirrenben? Mindkettőjüknek van tetkója! Oké, az LA Inkes tetoválóművész jóval többet varratott (vagy varrt) magára, mint a 67 éves színésznő, mégse gondoltuk volna soha, hogy valaha is egy mondatban említjük majd őket...

Egy külföldi portál (Oxygen), a ma éjjel tartandó 2013-as Oscar-díjátadás apropójából összeszedte a top 11 tetovált színészt és színésznőt, akiket már jelöltek vagy akik már el is vitték a szobrocskát. A lista Penelope Cruzzal indul, akinek három pici tetkója van, amelyek jelentését nem hozta nyilvánosságra, mi sem értjük...Őt követi Reese Witherspoon, Julia Roberts és Charlize Theron, akiknek testét szintén kisebb szimbólumok, nevek borítják. A hölgyek között Angelina Jolie nyert, már amennyiben a legtöbb tetoválás viselőjét díjazták. És ha már Angelina, akkor nyilván Brad Pitt sem maradhat ki, akik közös rajzot terveznek, miután kimondták a boldogító igent. Az urak között a legjobban Ben Affleck delfinje lepett meg bennünket, amivel állítólag egy volt barátnője nevét akarta eltakarni - vajon kiből lett állatka?... Johnny Deppet és Jamie Foxxot már el sem tudjuk képzelni tinta nélkül, viszont Ryan Goslingot elviselnék a saját maga pingált szívecskék és szörnyeteg fej nélkül - bár, mivel ő Ryan Gosling, megbocsájtunk. Ti varratnátok magatokra? (Mondjuk, egy Oscar szobrot?...D)

Nesze!Dia

tet9.jpg

tet8.jpg

tet7.jpg

tet3.jpg

tet10.jpg

tet11.jpg

tet5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr775101766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.24. 20:03:17

@Mai Manó Ház: és biztos, hogy már sokkal korábban is, a tetoválás régebbi, mint a fényképezés. ;)
süti beállítások módosítása