Nesze!szer

Nick Vujicic apa lett!

2013. február 23.

nick vujicic baby.jpg

Sokszor meséltünk már nektek róla. Szerintünk a világ egyik legnagyobb tanítója Nick Vujicic. Azzal, ahogy él, ahogy örül az életének. Az életnek. Feleséget is talált a kéz és láb nélkül született srác, egy esztendeje szépséges esküvőjük volt, ITT számoltunk be róla. És most megszületett gyönyörű kisfia. Kiyoshi. Mutatjuk is a pici első hivatalos képét.

Nick köszöni a sok jókívánságot, amelyeket a rajongóktól, követőktől kapott a babája és ő.  Óriási ajándéknak tartja a kicsit, ahogy facebookos oldalán írta. Mi is sok boldogságot kívánunk nekik! (Olyan megható az egész. Szerintünk.)

Egy rövidebb és egy hosszabb videót is mutatunk róla, tőle... jól jön az sokadszorra is egy ilyen randának látszó esős délutánon...ugye?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr705100226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása