Nesze!szer

NISSAN MICRA ELLE - Mutasd magad Micrásan!

2013. február 21.

elle kocsi_1.jpg

A világ legcsábítóbb színe a vörös. Kérdés, mire csábít...  minket egy kis játékra, és kocsikázásra!

Ilyen Nissan Micra ELLE is. Fogadjunk, hogy a színe téged isrögtön megfogott. Hiába, jól eltalálták, jó kisugárzást ad a kis Nissannak. Szexi, na. Ha ez a különleges pirosság a te fantáziádat is megmozgatja, irány a
Nissan Facebook-oldala. Miért? Mert új fordulóval folytatódik az a facebookos játék, amiben saját kollekciókat lehet összeállítani.

elle kocsi2_1.jpg



Az utolsó körben új téma jön: a Micra ELLE színében kell bemutatni saját magadat. Az összeállításhoz most is a polyvore.com szerkesztőjét vetheted be. Mindent felhasználhatsz, ami vörös, csak egy szabály van: a piros kis Micrának is rajta kell lennie a kollekciódon. Mert azért nem rossz kiegészítő, lássuk be. Szóval, folytatódik az itt a piros, hol a piros játék - autós kiadásban.

Ha kész a kép, töltsd fel a Nissan Facebook-oldalára és gyűjtsd a szavazatokat. Elég sok szavazattal a Micra ELLE egy teljes hétvégére a tiéd lehet.

A fődíjhoz viszont nem szavazat, hanem szerencse kell: a végső győztest ugyanis az összes játékos közül sorsolják ki. És mi a fődíj? 1 Micra ELLE, 1 hétre, 1 rakás tuti kozmetikummal tele.

Utolsó esély csajok, gyerünk játszani! Aztán tavasszal vigyetek el a piroskával egy körre. (Ki is lakkoztuk már a körmünket hozzá!) Kattints, játssz és teremts divatot a Micrával!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585095721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása