Nesze!szer

Miss Dior mese

2013. február 18.

miss dior vogue.jpg

Hogy kicsoda Miss Dior? Natalie Portman most ő igazság szerint, ő 2012 Miss Dior-ja. Mutatunk is egy  hogyan készült videót, melyet a parfümhöz kreáltak a színésznő szereplésével.


Múlt héten volt egyébként 66 esztendeje, hogy a New Look útjára indult. (Egy újságíró nevezte el anno így a stílust, amely megalkotta az új nőt) A divat mindig úgy működik, hogy reagál a világ történéseire. Így történt ez a háború után is, hisz a megpróbáltatások után végre életkedvet hoztak a ruhák a szalonokba, utcára, miután Christian Dior megtartotta bemutatóját. (Február 12-én volt a debütálás!) Már senki nem akart játszóruhás lenni, hisz mindenki élni akart. Dior merész volt persze, de azt tudjuk, hogy mindig jön valaki, akinek elsőnek kell lennie. Utána érkeznek libasorban a többiek...Köszönjük Dior-nak, hogy újra nőiesek lehettek anyáink, nagyanyáink. És persze azt is, hogy már akkor gondolt a parfümre és a kiegészítőkre is.!

Jöjjön egy kis Dior történelem!


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr425087110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása