Nesze!szer

Nyerjél IsaDora szemhéjpalettát!

2013. február 14.

Candice_7556_MulVitGlo_PR.jpg

Hol volt, hol nem volt. Tegnap mutattuk nektek postban, milyen szépségesek is az IsaDora tavaszi sminkjei. Szerettétek is. Mi pedig azt, hogy ti szerettétek. Főleg, hogy ilyen szeretős nap van, talán kicsit érzékenyebbek is vagyunk, na, mindegy. Tehát a szerdai lelkesedéseteken felbuzdulva összegyűjtöttünk néhány képet Candice-ről, aki az IsaDora arca. Kirázólagos arca. Mi igen kedveljük a modellt, hisz igazán nőiesek a vonásai, de mégis határozottak. Karakteres, de szépséges. (Talán IsaDórinak is becéznénk, de inkább kihagyjuk ez a poént..)

Candice_7851_PastelGraffitiNails_F_small.jpg

Candice papagayo.jpg

Szóval. Candice-ban mexikói és perzsa vér keveredik, olyan szexepilesen nőies. 173 centiméter magas és igazán keresett lány volt régebben, ám most már szinte főállásban a Douglas Parfümériák alkalmazásában az IsaDora márka promótálásával foglalkozik csak. Jó meló lehet, nem? Gyönyörű sminkek, sok mosolygás... Annyi kis pletyót elárulunk még, hogy tavaly ő volt Billy Zane  színész barátnője, azt nem tudjuk, tart-e még a románc. Viszont mutunk is képet a Titanic 3D-s premierjéről, ahol együtt jelentek meg.

candice bz.jpg

Éééés! Candice szépsége után térjünk egy másik tárgyra. Egy másik szépségre.  szemhéjpalettát meg is nyerhetsz, amelynek ő az arca. Ez mind az új, tavaszi kollekcióból van, mi annyira szerelmesek vagyunk ezekbe a pasztellekbe, hogy csak na. Mondjuk a teeendőidet, ha te is vágynád ezt a szemhéjpúdert.

1. Kérünk egy tetszikelést a Douglas facebookos oldalára ITT!

2. A Nesze!szert már biztosan követed, mint egy kis angyal, de ha nem, hát igen örvendenénk, ha támogatnál bennünket a közösségi oldalon is ITT.

3. A Nesze facebookos oldalán, amelyet most lájkoltál, kérjük, írd a post alá, hol kaphatóak kizárólag az IsaDora szépséges sminktermékei... Szerintünk, nem nehéz a kérdés.

4. És ha megosztanád a postot, hát az is nagyon megköszönnénk. Úgyis tombol a szeretés, nem?!

Start most, zárás vasárnap! Mert az ami szép, az tavasszal is szép... na jó, megmutatjuk a palettát még egyszer! És újra elmondjuk, 10 darab talál gazdára ebből az IsaDora szépségből - Candice ajánlásával! Szépülésre fel csajok!

isa1_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr565078839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása