Nesze!szer

Ha összetört a púdered...javítsd meg!

2013. február 10.

összetört púder.jpg



Mindenkivel előfordul néha, rohanósabb napjain, hogy a reggeli készülődés közepette leejti a púdert, ami legtöbbször ripityára is törik, és csak kiskanállal lehet összeszedni a darabjait. (Nekünképp az IsaDora bronzosító nagy gyönyörűség szenvedett kárt!) Aztán persze nagy hüppögések, és jajveszékelések közepette eldobjuk. Tiszta mázli, hogy írtunk már erről, de most újra elővesszük, mert mi is felelevenítettük a tudást.
Na de lássuk a medvét!

1.Első körben szükséged lesz egy új tégelyre, vagy bármire, amibe a púdert átteheted.
2. Spatulával törd össze a maradék port, majd öntsd át az új tégelybe. (Csinálhatod ugyanabban is, de így nekünk jobban bejött.)
3. Egy kupaknyi alkohollal keverd csomómentesre a port, ettől fog jól megszilárdulni. Majd persze rakd vissza az eredeti tartókába.
4. Ha elkészültél egy késsel simítsd át a tetejét, hogy ne legyen annyira hepe-hupás.
5. Végezetül pedig töröld le a tégely széléről a felesleges port, várj néhány órát, amíg megszárad, és máris olyan, mint új korában!

Nesze!Dóri

powder.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr135070625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása