Nesze!szer

Bekúszott a Kígyó éve!

2013. február 10.

kígyó éve.jpg

Számos új dolog kezdődik ma az életünkben. Vízöntő újhold és itt a kínai új esztendő is. Egy kis rövid összefoglaló, mi vár rád. Tanulj meg együttműködni ezzel az az állattal és minden simán megy majd!  Mi mindenképp megbarátkozunk vele majd...

Patkány
Kicsit elnyomva érzed magad a csodálatos Kígyó évében, ám, ha elég alapos vagy, kiléphetsz a saját árnyékodból és fantasztikusan megalapozhatod a következő éveidet. Anyagi és érzelmi területen is. Hajrá!

Bivaly
Akár meg is zabolázhatod a kicsapongó Kígyót, élvezetes esztendőre számíthatsz, új ismeretségek segítik haladásodat a ranglétrán. Ugyancsak új impulzusokra számíthatsz szerelmi téren is, és ez nem egy flört lesz csupán.

Tigris
Nem vagy túl jó kapcsolatban a Kígyóval, pedig tanulhatnál tőle nyugalmat és türelmet. Sikeres lehetsz ebben az évben, ha megtanulsz taktikázni és ki tudod várni a megfelelő pillanatot. A türelem idén szerelmet is terem. (Mi szóltunk!)

Nyúl
Néha azt érzed, kiszámíthatatlan pillanatok követik egymást, ahogy a Kígyót is nehéz kiismerned. Ez az esztendő bőséget hozhat számodra az életed több területén, de csak akkor, ha átveszed a Kígyó merészségét és végre kilépsz a komfortzónádból.

Sárkány
Pompás évre számíthat a Kígyó barátja, hiszen valójában is jól megértitek egymást. Az esztendő jól alakul majd, de ügyelj arra, hogy ne bízd el magad és maradj két lábbal a földön. Szerelmi téren idén fontos a hűség, ugyanis a lebukás veszélye igen nagy! (Légy résen!)

Kígyó
Nem kétséges, hogy ez az év a te éved, a bőség és gazdagság lehetősége ott van minden napban. Régóta dédelgetett álmaid most egy csapásra megvalósulhatnak. Ne késlekedj, ragadd meg a kínálkozó alkalmakat! Mi drukkolunk!


Nem a legjobb a kapcsolatod a Kígyóval, ezért néhány területen szokatlanul megfontoltnak és körültekintőnek kell lenned. A karrieredben tűzd ki a célodat és határozottan haladj felé, ne hagyd magad  letéríteni a megkezdett útról! (Emlékezz Dorothy kalandjaira!)

Kecske
Jól fogod érezni magad a Kígyó társaságában, ebben az évben a sikereket családodnak, barátaidnak, szerelmednek köszönheted. Nem hagynak egyedül, figyelj tanácsaikra és tegyél meg mindent te is álmaid eléréséért!

Majom
A Kígyó évében kicsit magadra maradhatsz, ez azonban megtanít arra, hogy önmagadra figyelj, hallgassa megérzéseidre, kövesd a belső hangodat! A szerelemben a harmóniát hozhatja a Kígyó, de csak ha eléggé szórakoztató tudsz maradni, nem az egyhangúságot választod. Have fun!

Kakas
Egyértelműen a szenvedélyes szerelem vár rád a Kígyó évében! Heves és izgalmas párkapcsolatot találhatsz, vagy eddigi partnereddel lehet újabb egymásra csodálkozás, ha lazán tudod kezelni önmagadat és az adott helyzetet. (Kicsit cserélnénk veled!)

Kutya
Kiegyensúlyozod a kicsapongó Kígyót, így ebben az évben nagyjából kiegyensúlyozottságra és nyugalomra számíthatsz, maradj két lábbal a földön és élvezd az élet apró dolgait, a szerelemben pedig engedd meg magadnak a kiteljesedést! (Mi már halljuk azokat a bizonyos harangokat!)

Disznó
Ebben az évben sokszor muszáj lesz az eszedre hallgatnod, ész érvekkel és meggyőző erőddel érheted el szakmai sikereidet, a szerelemben pedig néhány fontos kérdés tisztázása után következhet csak a rég áhított harmónia. (Majd küldjél belőle kicsit, köszi!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr315071641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása