Nesze!szer

Lauren Conrad új kollekciója

2013. február 05.

lauren1.jpg

A huszonhetedik szülinapi gyertyáját elfújó (február 1-jén volt) Lauren Conrad készen áll a tavaszra! A LC Lauren Conrad tavaszi kollekció februártól elérhető a Kohl’s áruházakban. A szezonban ismét előkerülnek majd a pöttyök, a csíkok és a virágok, amelyeket teljes nyugalommal ötvözhetünk egymással. Lessetek el egy-két praktikát, Lauren márciusi Lucky fotózásáról is, ahol szintén játszik a mintákkal.

A magazinnak adott interjúban beavatta az olvasókat, az egyébként olyannyira féltett magánéletébe is: "Ellentétben másokkal, hétvégenként alig vagyunk együtt. William (Tell) tanul, én pedig dolgozom. Lakásfelújítás folyik nálunk, úgyhogy rendszerint lakberendezési áruházakban töltöm a hétvégéket." És ha már a partner megvan hozzá, Lauren lassacskán fontolgatja a családalapítást is: "Szeretnék majd gyereket, de még nem most. A legtöbb barátom, harmincegy-néhány évesen kezdett el babázni, szóval adjatok még nekem néhány évet." - oké, de cserébe igényelnénk még LC ruhákat és könyveket, jó?   

Nesze!Dia

lauren9.jpg

lauren8.jpg

laurenconradmég4.jpg

lauren10.jpg

lauren6.jpg

lauren5.jpg

lauren4.jpg

lauren3.jpg

lauren2.jpg

laurenmég5.jpg

laurenmég.jpg

laurenmég2.jpg

laurenmég3.jpg

lauren14.jpg

lauren12.png

lauren13.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr235064402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása