Nesze!szer

Ez történt a XLVII. Super Bowl döntő félidejében...

2013. február 04.

sb1.jpeg

Vasárnap este lezajlott az USA legjobban várt 2013-as sporteseménye. A profi amerikaifutball-bajnokság nyertese idén, a Baltimore Ravens lett, meg volt némi áramszünet is. (Kim Kardashian a Twitteren közölte, hogy kinek drukkol, így az már biztos, hogy ő bukta a rájuk tett pénzét: "Who is everyone rooting for today? I think I’m all for the San Francisco 49ers!!!!”") A Super Bowlon igazi sztárdömping volt: a meccs előtt Jennifer Hudson és a Sandy Hook Általános Iskola kórusa énekelték el együtt az America the Beautifult, majd a tizennégyszeres Grammy-díjas Alicia Keys dalolta az amerikai himnuszt. Bár mindkét énekesnő elérte a libabőr-hatást, azt kell mondjuk, hogy Beyoncéval robbant a show! Bey olyan slágereit énekelte el, mint a Love on Top, a Crazy in Love, az End of Time vagy a Baby Boy. A legnagyobb meglepetés az volt, amikor csatlakoztak hozzá, az újra összeálló Destiny’s Child énekesnői, Michelle Williams és Kelly Rowland. Nálunk Beyoncé nyert! A várva-várt reklámokat a Super Bowl youtube csatornáján és oldalain tudjátok megnézni. Néhány: Got Milk?, Taco Bell, Calvin Klein, Beck's, Axe, Samsung, Bar Refaeli, Pepsi, Vasember 3 előzetes stb. Ki maradt fent éjjel?
Nesze!Dia

sb4.jpeg
sb3.jpeg
sb2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr225061732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddiffi 2013.02.04. 23:11:22

önkritikája Beyoncenak nem sok van, ráadásul úgy táncol, mint egy kanos orángután. cseppet közönséges a "hölgy", fájdalmas volt nézni.
süti beállítások módosítása