Nesze!szer

A No Salty újdonságokat főzött ki magának

2013. február 03.

no salty.jpg

Van egy oldal, amelyet sűrűn használunk. A NoSalty. És most kisült, hogy változtattak. Mától a sütni-főzni vágyók a több mint 29 ezer átnézett, minőségi képes recepten kívül többek között a Konyhatitkok, a Napról napra vagy éppen a Gyerekkel vagyok rovat cikkei közül szemezgethetnek.

 

2012 márciusa óta piacvezető receptoldal 5 éves történetében másodszor esett át nagy átalakításon. A címlap megújulásával sokkal praktikusabbá, barátságosabbá, felhasználóbarátabbá vált a weboldal. Címoldalán már nem csak receptek, hanem a gasztronómiához és az életmódhoz kapcsolódó cikkek, hírek, ajánlók is megtalálhatóak. A magazin tartalomnak köszönhetően a NoSalty.hu a receptek, alapanyagok és praktikák mellett még szélesebb szórakozási lehetőséget nyújt olvasóinak.

A NoSalty.hu-n mostantól a háziasszonyok, sütni-főzni vágyók tippekre, praktikákra, gasztronómiai hírekre lelhetnek. A hét új rovatnak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legérdekesebb témát: a Napról napra rovat a heti menü mellette reggeli-, vacsora- és szezonális ajánlatokkal és tippekkel támogatja a mindennapos főzést; a Konyhatitkok hasznos tanácsaival a kezdőknek segít és a gyakorlott háziasszonyoknak is újdonsággal szolgál, az Élni jó! rovat bombaformába hozza az olvasókat: szépség és fogyókúra tippjeivel, a Főzd le! rovat receptjeit olvasva a különleges ételek elkészítése is gyerekjáték lesz. Az oldal szerkesztői a kismamákra és az édesanyákra is gondoltak, a Gyerekkel vagyok rovat cikkeiből kiderül, hogyan készítik az apróságok ételeit a gyakorlott édesanyák és nagymamák, a Magazin rovat bevezeti a kíváncsiskodókat a gasztronómia világába, a sztárok féltve őrzött konyháiba, és az ünnepi menü kitalálása sem lesz innentől nehéz feladat, az Ünnep rovatban ugyanis mindenki megtalálhatja a kedvére valót!

Mi szemezgetünk belőle rendesen, ajánljuk nektek is ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr405055668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása