Nesze!szer

Személyi edző a Samsung tévéből

2013. február 02.

Fitness.jpg

Néhány napja a jövő lakik a nappalinkban. Így tudnánk legjobban összefoglalni ezt. Mert nem, ez nem azt jelenti, hogy egy folyamatosan üzemelő jósnő van a szobában, hanem beköltözött egy Samsung Smart TV hozzánk. És azóta tényleg csak azt tudjuk mondani: hű... és talán a tyű kifejezéseket is még.

Eszméletlen, amiket tud ez a készülék. Olyannyira futurisztikus és modern, hogy az nem igaz. Azon kívül persze, hogy csodás a LED és a kép és a hang, gyakorlatilag egy csodák palotája lakik benne. Ott van például a youtube is beépítve, amelyen úgy tudjuk nézni a netről a Bridget Jones-t, hogy csak na. A legtutibb minőségben. Persze, egy kis Babi néni is becsúszott tegnap este, hiába, jó azon nevetni. A Skype is simán használható, nem kell a számítógéppel bíbelődni és Angry Birds is szuperül játszható - kézzel. Ez annyira mókás és vicces, hogy nehéz lejönni róla, tényleg. (Csak jó netre van szükséged otthon, semmi másra tévén kívül!)
Na, de ami még érdekesebb és teljesen rákaptunk az az, hogy edzésprogramok találhatóak a televízióban. Az úgy kezdődik, hogy az ember regisztrál először és létrehozza a saját profilját. Hát, utána jönnek a kegyetlen dolgok, mert edzésnaplót is lehet vezetni. Miből, mennyit műveltünk aznap, BMI-indexet nézünk, ilyesmik. Nagyon hasznos. Mert ugye, ha beírjuk, mondjuk 5 kilótól szeretnénk megszabadulni, hát ez a cuki tévé bizony megmondja, melyik tornát hányszor csináljuk végig. Olyan lesz, mint egy kedves, ám igen kegyetlen edző. (És még nem is kell külön fizetni érte) Ha ezzel már készen vagyunk, jöhet a tornázás. Na, itt a bőség zavara jön. Kérdés, ki, mire vágyik, vagy mit javall a tévé nekünk. Találtunk jógát, pilatest, felsőtest erősítést, cardio edzést és mindenféle érdekességet. Kedvencünk lett tegnap este a bridal workout, mert ugye, ha valaki menyasszony, akkor illendő jól kinézni a fehér ruhában. Persze, erre nem mentünk rá, viszont a bikini programot végigcsináltuk reggel. Huhhh, leizzadtunk rendesen, de ugye fontos a felkészülés akkorra, amikor már fürdőruhában szaladgálunk a lángosostól a medencéig. Ezeket az edzéseket úgy kell elképzelni, mintha kész fitnesz dvd-k lennének, amiket csak elindítunk és kész. És ugye itt nem kell cserélgetni a dvd-ket, mert ott van beépítve mind. Bekapcsoljuk és jön a program, köszönt bennünket az edző és már mehet is a torna. Ajánlatos közben a mirror funckiót is használni, mert akkor szemből láthatjuk, hogyan is végezzük a feladatokat. Ez elég kegyetlen tud lenni, mint szembesülés, de nagyon hasznos.Mi rákattantunk, ez a nagy helyzet.
samsung tv.png
Az egészen biztos, hogy akinek ilyen tévéje van, az nem fog külön mindenfélékre eljárni az edzőterembe, mert teljesen felesleges. Ez lett a tapasztalás. Van olyan program, amihez szükségeltetik egy kézi súlyzó, de simán egy szőnyeg is elég. Az egyik jóga órát például egy meglehetősen jóképű és megfelelő testi adottságokkal rendelkező srác tartja, hát, mi többször gyakoroltuk az ászánákat miatta. De egyébként szuper, hogy nagyon sokféléből választhat az ember, tíz perces tornától a fittballon való sportolásig minden van. És szépen forgatott, jól érthető programok ezek, könnyen követhetőek a gyakorlatok.
Egy biztos, mi teljesen a rabjai lettünk ennek a Samsung Smart tévének. Edzőterembe már nem járunk tornázni, nekünk bizony választható edzéses programok vannak a televízióban, így időt is takarítunk meg. Csak ajánlani tudjuk, mert ez csoda, nem más. És nem úgy nézünk, mint Rozi a moziban, annál valahogy sokkal erőteljesebben bambulunk, milyen lehetőségek vannak még ebben a készülékben. Ja, és feszesebben nézünk. Mostanában ugyanis rámentünk a pilatesre és a cardiora felváltva és feszesedünk rendesen. Nem pirulákat szedünk, hanem a beépített edzésprogramokat használjuk... ennyi a titok, nem más!
Ha valaki televízió vásárláson töri a fejét, okosan teszi, ha ezt a Smart-ot választja... szerintünk.
(Minden további infót megtalálsz ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr875055302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vicaverza 2013.02.07. 11:32:48

És hol lehet ilyen tévét beszerezni?:) Már több fórumon is olvastam, hogy mókás, de leginkább hasznos dolog ez az okos TV...:) Nem feltétlenül csak a Fitness alkalmazása miatt, bár ha igazán őszinte vagyok, engem talán ez fogott meg elsőre..:)

beautyka 2013.02.07. 16:26:25

@Vicaverza:
Szia, minden nagyobb elektronikai szaküzletben, pl Media Marktban.
Szép estét!
süti beállítások módosítása