Nesze!szer

Miley Cyrus a márciusi Cosmo girl

2013. január 30.

miley4.jpg

Miley Cyrus villantós címlappal debütált a Cosmopolitan magazinnál. A márciusi számban a 20 éves színésznő egy igazi szerelmes menyasszonyhoz illően, végig a vőlegényéről áradozott az interjúban "Akárhányszor Liamre nézek, azt gondolom, hogy 'Édes Istenem, milyen szexi!'. A minap, amikor bekapcsoltam a medencében a fűtést, a vízfelszínére felszállt a pára, Liam kijött a házból, közben levetkőzött, majd beugrott a gőzölgő medencébe. 'Ó te jó ég, elájulok! A legszexibb pasi, akivel valaha találkoztam egy gőzölgő medencében úszkál. Tisztára, mint egy  Playgirl fotózás.' - gondoltam magamban. Egyből csináltam róla egy képet, ami azóta is a telefonomon háttérképe. A legjobb barátnőm, amikor meglátta a fotót megkérdezte, hogy 'Ki ez a srác?! Állati szexi!'. Igen, ő az én vőlegényem!" - mondta Miley.
A kedves barátnő véleményével egyetértenénk... Miley-nak már az esküvőről is határozott elképzelései vannak: "Azt gondolom, hogy minél nagyobb egy esküvő, annál könnyebb célpont lesz a kíváncsiskodók számára - szóval, mi inkább egy kisebb, meghittebb menyegzőt szeretnénk. Különben is, egy kávét nem tudok anélkül meginni, hogy ne üldözzön száz meg száz paparazzi, miért is gondolná bárki, hogy feltűnő nászt tervezünk..." Esküvő ide vagy oda, Miley és Liam nagyon helyesek együtt - sok boldogságot nekik!  
Nesze!Dia
miley2.jpg
miley3.jpg
miley5.jpg
miley1.jpg    

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr855051816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása