Nesze!szer

Kate Upton kocsit mos... de hogy!

2013. január 30.

kate upton car.jpg

Ha valakit az amerikai foci különösebben nem izgat, a show-ért akkor is érdemes lesz néznie a február 3-án megrendezésre kerülő Super Bowl-t, a 2012-es NFL-szezon döntőjét. Az már kiszivárgott, hogy a himnuszt Alicia Keys énekli majd, illetve a félidőben Beyoncé lesz fellépő. Most pedig azt a hírt kaptuk, miszerint a szuperkupa reklámszünetében, a jelenlegi szexi üdvöske - Kate Upton kocsit mos majd.
Igen, pontosan úgy, ahogyan az most a te fantáziádban is megjelent: átázott trikóban és farmersortban egy habzó szivaccsal a kezében törölgeti majd a szélvédőt. És ha ez még nem lenne elég: mindezt lassított felvételben lesz látható. A lemosandó autó, az új Mercedes-Benz CLA lesz, amelyet nyilvánvalóan sokan irigyelnek majd. A kedvcsináló videót már több, mint 5 millióan látták, pedig alig néhány napja jelent meg az interneten... Te lemosatnád vele a kocsidat? (Nem tudjuk, milyen márkákat vállal...)
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr475053401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.31. 11:01:20

hát ezért azért nem fogom megnézni a super bowl-t...
süti beállítások módosítása