Nesze!szer

Az ápolt köröm öröm

2013. január 30.

fergie köröm.jpg

Nem is gondolnánk hogy a köröm ápoltsága mennyire fontos.Pedig mindig velünk van  és mindenki látja. És ha épp nincs -20fok akkor kesztyű alá sem rejthetjük.Ha belegondolunk valaki köszöntésénél a kezünket nyújtjuk, ha valakit szeretünk a kezünkkel ölelünk , ha ügyfeleket fogadunk jobb esetben nem az asztal alatt  bujkálnak a kezeink, a boltban a kezünkkel adjuk-vesszük a termékeket.Sajnos az emberek rossz tulajdonsága a külső alapján ítélkezés, ne engedjük hogy a körmeink negatív megítélésre adjanak okot!
Akik picinyke koruk óta rágják a körmüket, elfogadják hogy nekik "csúnya" a körmük és ez így van így is marad. Nem gondolják hogy tehetnének ellene.Vannak köztük,  akikben felmerül az igény a szép körmök iránt ,viszont pont azért mert tudatosul bennük hogy egy szépséghibát kell helyrehozni szégyenlik és nem mernek segítséget kérni.
Egy kis extra odafigyeléssel lehet olyan műkörmöt készíteni, ami elsősorban megoldja az esztétikai problémát,és hosszú távú viselése megszépíti a körömágyat és a lelkivilágot is! Először, a rövid az ujjbegynél nem hosszabb körmöt kell választani.Világos színben, mert az első felrakás nem biztos hogy tartós lesz. (Ekkor nem szabad feladni, csak annyi van a háttérben hogy a körömlemez rendszeres áztatásban VOLT a rágás során és a műköröm alapanyag csak száraz matt felületre tapad tökéletesen.) Már az első alkalom is meghozhatja a várt eredményt, de ha felválik ,fellevegősödik" ne mondjunk le a szép körmökről! Csupán kitartás kell és megfelelő előkészítés.Ha már elértük a tökéletesen tapadó műkörmöket nincs más hátra mint élvezni a látványt.Hosszú távon, mivel a műköröm merevebb a sajátunknál, a körömágy ahogy nő a körmünk visszatapad és helyreáll.
Gondolnátok hogy ez alatt a szép körmök alatt is korábban rágott körmök voltak?
brigi köröm2.jpg

Nem csak a rágott körmű lányoknak lehet segítség a műköröm. Elmesélem a saját példámat. Esküvőre voltunk hivatalosak.Én akkor még szoptattam a kislányomat és ezért nem fogyókúráztam, ne kerülgessük a forró kását,  volt pár felesleges kiló rajtam, aminek annyira nem örültem. Jött az önbizalomhiány hogy mindenki csinosabb lesz nálam és különben is mit vegyek fel semmi sem áll sehogy.  Hiszti hátán hiszti és persze az esküvőre mindenki készül mindenki szép lesz , a műkörmös körme meg nem néz ki sehogy.....aztán amikor ezen felülkerekedtem , megcsináltam magamnak a műkörmöm. Elmondhatatlanul örültem neki, már nem számított ki lesz csinos és ki nem mert a lelkemben rend lett. Amint kint, úgy bent.

(Brigi oldala ITT, ha szép körmökre vágynátok!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr975048529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása