Nesze!szer

Wow! Vichy BB alapozóhab!

2013. január 29.

Vichy_AerateintBB_Mousse.jpg

Gyakorlatilag számoltuk, hányat alszunk még addig, amíg ezt a terméket tényleg a kezünkben tarthatjuk. Olyan kíváncsiak voltunk arra, mi is az a BB alapozóhab. Mousse! A Vichy ugyanis ezt dobott piacra. És már itt is van nálunk az újdonság.

Két árnyalatban lesz kapható Rosy és Beige a nevük. Nekünk ez előbbi kellett, ugyanis rózsás tónusú a bőrünk. Az egész termék maga egy kis flakon. Olyan kis helyeske. A felrázással kell kezdeni a műveletet, ahogy azt a habokkal szokás. Utána a kezünkre fújtuk először. Annyira könnyű az egész, hogy első körben felkapcsoltuk még egy villanyt, rendesen lássuk. Gyönyörű és egyenletes ez a habb BB, olyan réteget ad, ami nem máznak tűnik. Tényleg csak a könnyűségére tudunk még egyszer utalni, mert az tényleg fantasztikus. Bárhogy maszatoltuk, nem lett csíkos, vagy foltos és nem ragadt. Ez örömteli (volt) igazán. Mint az is, hogy a szokásos BB tulajdonságok, mint a hidratálás (Vichy termál) és kiegyenlítés mellett nagyon szép ragyogást ad ez a habos verzió. És szerencsére nem tudsz sokat felkenni, mi nem éreztük azt, hogy mindjárt vizihulla riadót kell fújnunk. (Magyarán nem lett soktól sem fura zöld árnyalatunk) Alapozónak nem neveznénk a klasszikus értelemben, mert a méretesebb bőrhibákra azért kell korrektor, nem ad olyan fedést.  Inkább ez egy csodálatos könnyűségű BB ez. SPF 30-as, tehát télen és nyáron is viselheted bátran. Szerintünk melegebb időben ez nagyon jó választás lesz, mert a termál kényeztetően hűsít és a habos állaggal való reggeli arcrajzolás kezdés ad egy játékos löketet a napnak. Érzékeny bőrűeknek már a Vichy víz tartalma miatt is javallanánk. Igazi smink különlegesség, ha valami változatosságra vágysz a tubusok után, próbáld ki. De ha "rendes" alapozót igényel a bőröd, inkább abból a kategóriából válassz.

Vichy Aérateint BB alapozóhab -  5499Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr755051906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása