Nesze!szer

Pssszt! - ezt csak csajoknak!

2013. január 26.

marilyn mr.jpg

Szóval, most egy az egyben tesszük közzé a szöveget, amit mi is kaptunk. A mellrák elleni küzdelem a témája, csak a facebookra kell kiírnod valamit.

Hölgyeim!
Újra eljött az idő, hogy próbáljuk meg felhívni a figyelmet a mellrákra egy játék segítségével. Nagyon egyszerű, és azt szeretném, hogyha mindannyian részt vennétek. 2 évvel ezelőtt a bugyink színét kellett kiírni az üzenőfalra. A férfiak napokig csodálkoztak, hogy mi is folyik itt; véletlenszerű színek a lányok falán...
Ebben az évben utalj a szerelmi státuszodra. Ne válaszolj erre az üzenetre, csak tedd ki a megfelelő szót az üzenőfaladra és küldd tovább levélben az összes hölgy ismerősödnek!!!!
BLUEBERRY = egyedülálló;
PINEAPPLE = bonyolult;
RASPBERRY = nem tudom/akarom elkötelezni magam;
APPLE = eljegyzett;
CHERRY = kapcsolatban;
BANANA = házas;
AVOCADO = I’m the better half;
STRAWBERRY = keresem a hercegem;
LEMON = szingli akarok maradni;
RAISIN = össze akarok házasodni a partneremmel.
2 évvel ezelőtt a bugyis játékot még a TV-ben is megemlítették, lássuk, sikerül-e ez is. HA csatlakozol Te is akkor küld minél több Hölgy ismerősödnek tovább ezt az üzenetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr675044529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pünkösti Nóra 2013.01.26. 10:07:40

Lehet, hogy én vagyok fogyatékos, de sosem értettem, hogyan függ össze a férfiak "szívatása" és a mellrák elleni küzdelem... Ha valaki erre adna valami elfogadható magyarázatot, megköszönném. :)

beautyka 2013.01.26. 10:16:32

@Pünkösti Nóra:
Mi olyan viccességnek értelmeztük, bár igazság szerint magunk sem értjük teljesen... Sebaj

beautyka 2013.01.26. 10:45:34

V@Pünkösti Nóra:
Viszont, ha ezzel hívjuk fel valamire a figyelmet, az sose gond... lehet, hogy ezáltal többen figyelnek oda magukra! És akkor már megérte

Rocko- 2013.01.26. 13:08:52

LÁNCFŰRÉSSZEL KOMBINÁLT PERMETEZŐ

blue angel 2013.01.26. 16:35:29

Rocko a hererakra szerette volna felhivni a figyelmet. Koszonjuk:)
süti beállítások módosítása