Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2013. január 22.

ProLongwear-PaintPot-VintageSelection-72.jpg

Alávaló – MAC február

Jó jó, egy világhírű kozmetikai márkát nem illetünk ilyen szavakkal, mégis kicsit galád dolognak tartom, hogy hónapról hónapra elkápráztatnak új kollekcióval, amiért persze azonnal rohannék az üzletbe. Évek óta ez megy, nincs is mit tenni, amúgy pedig szeretem!
A címben a februári kollekcióra utaltunk, ugyanis Prolongwear Paint Pot szemfestékek (5900 Ft) szerepelnek az újdonságok között. A Paint Pot krémes textúrájú, elsősorban szemhéjbázisként használjuk. A meztelen, vagy korrektorral enyhén fedett szemhéjra rakjuk. Célja, hogy a szemfesték tartósságát, színének intenzitását megnövelje. Önmagában én nem szeretem, bár úgy is időtálló, mégis jobb egy ecsetvonásnyi szemhéjfestéket ráhúzni. Az ujjbegyeddel vagy ecsettel is felviheted, a MAC a 242 számú ecsetét (7800 Ft) ajánlja e célra. Az alap Paint Pot is kifogástalan, ez az új formula krémesebb, csillámokkal dúsított, gyöngyházhatást biztosít. Bázisként használva, vagy fokozza a fényes szemhéjfesték ragyogását, vagy a kevésbé csillogó, esetleg matt festék alól diszkréten előbukkannak a csillámfények. Szerintem kötelező darab egy női neszeszerbe. A kedvenceim a Vintage Selection, fényes piszkos barack színben és a Blackground, ami sötétszürke színes csillámokkal. E kettőn kívül hat új szín vár rátok februártól a MAC üzletekben.

Nesze!Detti

ProLongwear-PaintPot-Blackground-72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985032970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása