Nesze!szer

Tchibo edzős cuccok!

2013. január 20.

tchbo t-shirt.jpg

Jó döntést hozott a Tchibo, amikor kieszelték, mi legyen az év elején a kínálatukban. Januárban az edzéshez szánt ruhák és eszközök árusítása tutiság, ilyenkor mindenki nagyon azt gondolja: sportolni fog. Szerencsére, velünk ez nem ilyen hirtelen felindulásból történik csak meg, de most elcsábultunk némi bevásárlásra. Irtó jó sporteszközök vannak  a jelenlegi választékban, meg mindenféle beltéri mozgáshoz való ruhák. Már idejében tanulmányoztuk a felhozatalt, ugyanis karácsonykor a kávéfőzőgép project miatt (közeli rokonnak szántuk ajándékba!), naprakészek voltunk a Tchibo jövőjéről rendesen. Így a sportos vonalat már vártuk. Hosszan tanulmányozás után a héten vettünk zoknikat és két fontosságot, erről gondoltuk mesélni nektek. Egy csodálatos könnyű anyagból készült pólót és egy háromnegyedes nadrágot tudhatunk a tulajdonunkban. A kép alapján azt gondoltuk, vastagabb lesz a naci anyaga, de kiderült, nem az. Nem búsultunk, mert igen kellemes tapintású. A méretezésben nekünk az XS-es adta a megoldást, hiába, nem sikerült karácsonykor felhízni. A pólóban az tetszett, hogy olyan diszkréten pávás a minta, hidegrázást kapunk a túlcsicsázott edzős cuccoktól, az bizti. Ja, és pamut streccs az anyag, szóval, egy nagyobb ugrásnál nem lesz reccs. (Viccesek vagyunk, mi?!)

De térjünk vissza a nadrág témakörhöz. A derékrész madzagja elég megbízhatónak tűnik, ez nálunk problematika szokott lenni, mert hirtelen felindulásból képesek vagyunk elszakítani, kitépni és akkor jajj van. Hát, ezt nem fogjuk, a német precizitás azért...! Van kis zsebecskéje is, ez külön like, mert ugye a papírzsepi, vagy a szekrény kulcsa formálja az igényt rá. (Az csak mellékes info, hogy a szabása miatt elég jó popsit csinál a nadrág, ha ez esetleg szempont nektek!) Az ára mindkettőnek naon kedvező volt, nem véletlenül csaptuk le rá! 

Vannak még a mostani kínálatban jógához mindenféle ruhák, meg matrac és varrás nélküli trikók is, nézzétek meg, a ti jól léteteknek milyen új felszerelésre van szüksége. A minőségük miatt ezeket a Tchibo ruhákat most tudjuk ajánlani rendesen.  Katt IDE, ha kíváncsi vagy rájuk!

Tchibo poló - 2 490 Ft

Tchibo háromnegyedes nadrág - 3 990 Ft

tchibo - nadrág.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr55026384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Austin. 2013.01.20. 23:41:54

Eléggé kurvajók voltak a nemrég kifuttatott síelős cuccaik is, szintén kedvező árakon.

Az a gáz velük, hogy kicsik a boltok, és minden kollekciót csak rövid ideig forgalmaznak, aztán küldik vissza az egészet Németországba.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.21. 08:57:58

9000 huf egy fitness szőnyeg??
vattafakk????

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.21. 09:29:46

@beautyka: :D

nem hiszem, hogy azt bárki megveszi.

Vagy aki megveszi az se igazi sportoló/jógázó... Ilyen drágáért adni/venni egy "fogyóeszközt"?!

ki hallott már ilyet??
süti beállítások módosítása