Nesze!szer

Lance Armstrong és Oprah

2013. január 17.

130115162905-lance-armstrong-oprah-winfrey-1-single-image-cut.jpg

Holnap lesz  a napja, amikor itthon is megnézhetünk egy ténylegesen exkluzív interjút. Két nagy kedvencünk ült le beszélgetni egymással. Mindkettő ikonikus alak, csak az egyik igen fura kérdőjelet kapott a neve után az utóbbi időben a botránya miatt. Lance Armstrong és Oprah Winfrey lesznek a beszélgetőtársak. Lance, akiről kiderült, hogy doppingolt. Ha van TLC-tek, szerintünk ne hagyjátok ki!

(A hétszeres Tour de France-győztessel ez az első interjú azóta, hogy megfosztották címeitől. Az Amerikai Doppingellenes Ügynökség (USADA) tavaly hozta nyilvánosságra jelentését, melyben a híres kerékpárost azzal vádolta meg, hogy egész karrierje alatt doppingolt. Ennek következtében Armstrongot egy életre eltiltották a kerékpáros versenyzéstől. Az amerikai kerékpáros tavaly lemondott a rákellenes harc támogatásához több százezer millió dollárt gyűjtő, általa alapított, Livestrong jótékonysági alapítvány elnöki pozíciójáról.)
EXKLUZÍV LANCE ARMSTRONG INTERJÚ AZ ÚJ FEJEZETEK OPRAH-TÓL CÍMŰ MŰSORBAN:

TLC:
Első rész: január 18-án, pénteken 18.30-kor
Első és második rész: január 19-én, szombaton 17:15-kor
Első és második rész: január 20-án, vasárnap 16:00-kor és
Első és második rész: január 21-én, hétfőn 9:45-kor

Éééés, a Discovery Channel is adni fogja az interjút a következő időpontokban:

Első rész: január 18-án, pénteken 23:00-kor
Első és második rész: január 19-én, 23:00-kor
Első és második rész: január 20-án, vasárnap 17:30-kor

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr645023993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manes 2013.01.21. 12:25:03

Dopping ide vagy oda mind a hétszer végigcsinálta a távot.Azért ez se semmi.

beautyka 2013.01.21. 13:21:59

@manes:
mi már Gödöllőnél kiestünk volna...D

Szolo 2013.01.21. 13:44:17

Akár
- doppingolt, és mostanra tört össze annyira a nyomás alatt, hogy bevallja.
- nem doppingolt, de már maga is elhitte a médianyomás miatt, hogy "Mégis doppingoltam, csak nem vettem észre?".
Az ilyen esetek bizonyítják a sportpszichológusok szükségességét a sportolók mellett. A sportolónak nem mentálisan, hanem fizikálisan kell erősnek lenniük. Mentálisan majd felkészíti a csapat pszichológusa a összecsapás előtt. Lance Armstrongot is felőrölte mentálisan a doppingügyének állandó felmelegítése, és menekülni akar a helyzetből a doppingolás beismerésével. Kár, mert ha doppingolt is, csak annyit kellett volna tennie, mint mondjuk a fehérorosz kalapácsvetőknek, vagy az amerikai Tyler Hamiltonnak. Előbbiek a doppingvétségüket kimagyarázták, utóbbi úgy tarthatta meg az aranyát, hogy lényegében a vércsoportja sem egyezett azokkal a mintákkal, amiket levettek tőle Athénban. Armstrongnak is csak emlékeztetnie kellett volna minden esetben a megvádlóit arra, hogy csak kicsikart(igazolhatatlan/megcáfolhatatlan) vallomásokat tudtak felmutatni ellene a több éve tartó hadjárat során, azokat igazolni nem tudták, ezért nincs miért lemondania a sikereiről.
süti beállítások módosítása