Nesze!szer

Parfüm, arckrém leolcsózva (!)

2013. január 09.

douglas árzuhi 2.jpg

Azt ugye mondtuk már, hogy kedvezményesen igen szeretünk vásárolni. (Na jó, ki nem?!). A Douglas most kijött egy igen nagy ákcióval, soroljuk is a márkákat nektek. Szerintünk ne hagyjátok ki!


Az akció ideje alatt az Estée Lauder, a Clinique, az Yves Saint Laurent, Kanebo, Burberry, Jimmy Choo, Douglas XL.xs, Collistar, a Lancôme, Artemis, Montblanc, DKNY, Bourjois, Clarins, Ungaro, Jean Paul Gaultier, Kenzo, Guerlain, Lancôme, Biotherm, Collistar, Dsquared2, Artemis, Reisenthel, J.S. Douglas Söhne, Absolute Douglas, I love... és a Clarins és további márkák megjelölt termékei 20+5%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

absolute nails.jpg

(Ez a hivatalos okosság a Douglastól: Keresse a piros táblával megjelölt termékeket üzleteinkben, és a kupon felmutatásával részesüljön 20% kedvezményben. Törzsvásárlói kártyája felmutatásával további azonnali 5% kedvezményben részesül! A letölthető kupont megtalálja weboldalunkon, facebook oldalunkon és az üzletekben található szórólapon. Mindent megtalálsz ITT)


douglas árzuhi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr305003751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása