Nesze!szer

SOS köröm-gond

2013. január 08.

hand nyitó.jpg



Sziasztok szépségek,

Ismeritek azt az érzést, amikor legszívesebben állandóan a zsebetekben tartanátok a kezetek, vagy le sem húznátok róla a kesztyűt, még a szobában sem? Bizony a hideg alaposan kikezdi nem csak a kacsónkat, hanem a körmeinket is, ezért összeszedtük nektek a legalapvetőbb problémákat, és megpróbáljuk őket orvosolni is. Egy kis extra törődéssel és odafigyeléssel pedig olyan karmokat varázsolhattok magatoknak, amilyet csak szeretnétek!

Nr. 1 Probléma: Száraz körömágybőr
Két előnye is van, ha esténként tápláló körömápoló olajjal masszírozod a kezeidet: a bőröd nem lesz repedezett, sokkal egészségesebb lesz, plusz a kézmasszázs kikapcsol, ellazít. A legjobb befejezése egy hosszú napnak.
Kedvencünk az Aromax körömápoló olaj, ami földimogyoró- és makadámdióolajat, ligetszépemagot kivonatot, növényi antioxidánsokat és E-vitamint is tartalmaz. Bármelyik drogériában beszerezhető, és az ára is teljesen baráti, mindössze 990 Ft.

aromax_1.jpeg


Nr. 2 Probléma: Töredező körmök
A hideg levegő sajnos nem csak a kezünket, a körmünket is kikezdi, ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő kézkrémet válasszunk, ami mindkét problémára megoldást nyújthat.
A Neutrogéna Norvég Formula kéz- és körömápoló krém szerintünk kiállta a próbát. Intenzíven hidratál, könnyen felszívódik, és még az illata is kellemes. Az ára pedig drogériától függően körülbelül 1000 Ft.

neutrogena.jpg


Nr. 3 Probléma: Barázdált körmök
Visszatérő gond a körmök felszínének egyenetlensége, ami nem kevés bosszúságot jelent, ha lakkozásra adjuk a fejünket. Személyes kedvencünk az Essence Studio Nail 24/7 Base alaplakk, ami segít szebbé varázsolni körmeinket, véd az elszíneződéstől, és ha lakkozás előtt felkenjük, a körömlakk is tartósabb lesz tőle.

ESSENCE-Studio-Nails-24-7-Nail-Base.jpg



Jó körmözést!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr215001341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása