Nesze!szer

Az új Dior arc

2013. január 08.

Eva Herzigova for Dior Beauty SS 2013.jpg

Eva Herzigova a Dior tavaszi-nyári beauty kampányának az arca. A főszereplő, az új Capture Totale anti-aging krém, amelynek üzenete, hogy a szépségben nem számít az életkor. (Negyven esztendős Eva,  Csehországban született, 16 éves volt, amikor megnyerte élete első szépségversenyét, karrierje pedig azóta is felfelé ível. A divatszakmában már igazi ikonként emlegetik, és az sem ritka ha Marylin Monroehoz hasonlítják, Eva azonban két lábbal áll a földön, szerinte ugyanis „a szépség önmagában nem elég, ha nincs benned semmi különleges, amire tényleg érdemes odafigyelni”.)

Mit gondoltok a Dior választásáról? Sharon Stone volt  már arc ugye, csak tett egy fura kijelentést Kínára és kicsit kitették a szűrét...

Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr55006287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2013.01.08. 16:40:44

Olga kérem... küldje be... ne mondja meg neki, hogy diktálni akarok valamit.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2013.01.08. 17:49:31

Sharon még nem tanulta meg, hogy sárgáknak nem pofázunk vissza, mert nagy eséllyel ők fizetik a bérét.

Olga vagyok (törölt) · http://olgablogja.blog.hu/ 2013.01.08. 21:46:21

@átlátó:
rendben. majd azt mondom, hogy van egy ajánlata
süti beállítások módosítása