Nesze!szer

Fogfehérítés olcsón

2013. január 06.

fogfehérítés olcsón nyitó.jpg

Találtunk egy otthoni fogfehérítős technikát a pinteresten, amit meg is osztunk veletek. És ez nem a drága verzió, viszont csak bátraknak ajánlanánk! (Tényleg nagyon ügyeljetek és csak elszántaknak!) Egy tálkába nyomj egy kevés fogkrémet, amihez tégy egy teáskanálnyi (nem magas százalékos) szódabikarbónát és ugyanennyi hidrogén-peroxidot, majd egy fél teáskanálnyi vízzel hígítsd fel az egészet. Mindent keverj össze a fogkeféddel, majd moss vele fogat két percen keresztül. Ezt a folyamatot heti egyszer ismételd meg, amíg úgy érzed, hogy elérted a megfelelő fehérséget. Azután elég havonta ezzel fogat mosnod, hogy tartós maradjon a fehérség. Nekünk bevált, de legyél óvatos!  
Nesze!Dia
 
 
fogfehérítés olcsón.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264973570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blue angel 2013.01.06. 15:34:37

Huha, azert az erdekekne, hogy hany %-os hidrogenperoxidra gondoltok?
Es az is, hogy ennek a lenyelese eseten mi tortenik? Egy keves leszivaroghat kozben, nem?
Es az is erdekelne, hogy a gyari otthoni feherito szettben hany %-os van?
Reszemrol (nem fizetnek erte:) a Jokai Dentalt ajanlom koltsegkimelo rendeloi feheritesert: 19.900 Ft a fogkoeltavolitas ES a rendeloi feherites, szerintem ezzel senkib se kiserletezzen otthon.

beautyka 2013.01.06. 15:36:02

@blue angel:
hát, lenyelni bizti nem szabad, mi is ügyeltünk nagyon... Csak bátraknak ajánljuk, ahogy a fbookon is írtuk!

dynavagyok 2013.01.06. 15:48:07

a szódabikarbónás fogfehérítést a fogorvosok sosem javasolják, hiszen felérdesíti a zománc felszínét, ezáltal a fog is sérülékenyebb lesz, másrészt pedig állítólag épp e felpolírozott állapot miatt utána még gyorsabban színeződik el.
hidrogénperoxidot pedig akármilyen alacsony százalékú biztosan nem tennék a számba. :/

beautyka 2013.01.06. 17:48:30

@dynavagyok:
a sima fogfehérítés után is gyorsabban elszíneződik sajna... saját tapasztalás
süti beállítások módosítása