Nesze!szer

Kim Kardashian első és terhes!

2012. december 31.

kimk1.jpg

Gondoltuk, írunk egy postot arról: így olvastok ti. De szokás szerint az élet közbeszólt. A legolvasottabb post ugyanis idén Kim Kardashianról szólt, melyet sokan követtetek, miután kint volt Index címlapon. Ám ma reggelre kiderült, hogy a Nesze dobogó első fokán álló hölgy újabb hírrel tudott előrukkolni: első gyermekét várja ugyanis Kanye Westtől. Mi már kíváncsian várjuk, milyen designer ruhákba bújtatják majd a picit, ha megszületik.... Sok boldogságot nekik, ígérjük, beszámolunk majd a 'trónörökös'' érkezéséről!

Második helyezettünk egy Karolina Kurkova anyag lett, ezt is jócskán húszezer felett vizslattátok meg aznap.

Rosie Huntington-Whiteley for Marc & Spencer Lingerie 2012-000.jpg

A dobogó harmadik fokán Rosie-Huntington Whiteley áll - fehérneműben. Ez a post a bugyikról szólt leginkább, kedveltétek eléggé. 

A negyedik helyre Cindy Crawford lányának modellként való debütálása került, az ötödik pedig Palvin Barbi Victoria Secret debütálása lett.

monica1.jpg

Az első tízbe még beverekedte magát Grace Kelly, egy házilag készíthető eperfagyi és Monica Bellucci Dolce fotózása is.

Csodálkozunk, hogy Mihalik Enikő nincs a top tízben, hisz őt mindig bőszen kommentelitek, bármit is írunk róla. Viszont összeszedtük a leggyakrabban, modellekre, magyar lányokra használt véleményeteket:

- lófejű

- photoshop

- bármelyik csaj a sarkon jobban néz ki

- kokós k...

- minden nő k...

- menjen inkább kapálni

- a tesco pénztáros jobban néz ki

- Olga kérem, hozza be...

- szánalmas

- nagyobb durranást vártam ettől a nőtől

- anyád jobb csaj?

Sőt, leszögezhetjük, a sunáznám az idei év második felében kezdett kimenni a divatból. Reméljük, jövőre is megörvendeztettek minket néhány vicces és hasznos kommenttel. Mi pedig ígérjük, termeljük hozzá az 'alapanyagot'. A személyes kedvencünk Marika volt néhány napja, aki leírta, hogy nagyon rossz lett az általunk közölt recept alapján készült tojáslikőr. Majd néhány nap múlva módosított, összeértek az ízek és a nedü maga lett a csoda. Sok türelmet nektek is 2013-ra - és egészségetekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr294988842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.12.31. 11:53:14

Lassan várható az új Kim videó: Így készült a Kardashian bébi címmel! :))
süti beállítások módosítása