Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. december 28.

mac-studio-pro-conceal-correct-palette.jpg

MACkezdjük a januárt 3.

Mindenki sokat tesz a tökéletes bőr állapotáért (legalábbis reméljük), de a fűszerek, karácsonykor a nehéz ételek, a kevés alvás, az elfogyasztott alkohol mennyisége bizony meglátszik bőrünkön. Tapasztalatunk szerint, ami igazán segít az egyenletes, hamvas bőr elérésében, a kellő mennyiségű vízivás és az, ha nem piszkáljuk, nem kaparjuk, nem nyomkodjuk, időnként mindezt szakemberre bízzuk.
Ha átmenetileg ez mégsem adatik meg, a jól bevált korrektorunkhoz nyúlunk. A szem alá, a karikák eltüntetésére mindenki a bőrénél 1-2 árnyalattal világosabb, folyékony, de mindenképpen krémes állagút használ, ugye? Ugye! Aki gyakorlott sminkelő, tudja, hogy az arcon jelentkező foltok, pöttyök, pattanások eltüntetésére ez a világos korrektor általában nem passzol. A hiány betöltésére tuti kellék lesz a januárban debütáló korrektor paletta (13800 Ft Pro Conceal and Correct Palette). A MAC alkotta fantasztikus termék dobozonként 6-6 árnyalatot és színt tartalmaz. Immár egy helyen lesz minden korrektorunk, a téli, a nyári, a szem alá való, a pattanástalanító. A profik világába vezet be ez a termék, ugyanis a tökéletesen egyenletes, egyszínű arcbőr megalkotásához az arc egyes részeire különböző színű festéket kell alkalmazni, attól függően, hogy az arcbőrön milyen színnel találkozunk. Arra gondolunk, hogy a piros pattanást más fedi el és a szürkés vagy barnás szem alatti táskákat is más tünteti el. Az adott színű bőrfelület komplementer színét kell alkalmazni, így lesz semleges a végeredmény. Erről egy következő postban bővebben!
Ha Te is a tökéletességre törekszel, ha néha fel-felbukkan 1-1 pattanás, ha még nem tudsz megbarátkozni a pigmentfoltoddal, válaszd ezt a palettát. Az ecsetek is nagyon jó szolgálatot tesznek, a 217 tényleg kötelező darab minden sminktáskába! Bármilyen korrektorhoz, illetve a szemhéjfestékek satírozására a legjobb választás. Éljen a makulátlanság!

Nesze!Detti

Studio-ProConcealandCorrectPalette-LineUp-72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr634985033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása