Nesze!szer

Csomagolás Lauren Conraddal

2012. december 21.

lckari1.png

Be kell valljuk, nekünk még hiányos az ajándékkészletünk, de aki már ügyesen beszerzett mindent, az már nekiállhat a második fordulónak, a csomagolásnak. De, hogy ne legyen minden a klasszikus szaloncukor csomagolásban, Lauren Conrad közreműködésével most megmutatjuk, hogyan tekerd gyorsan és egyszerűen csomagolópapírba az ajándékokat. 
  • első körben nagyjából mérd le, hogy a papír biztosan befedi-e az ajándékot;
  • aztán a papír mindkét végét hajtsd az élére;
  • majd tedd középre az ajándékot és szépen hajtogasd rá a csomagolópapírt;
  • a felesleges részeket vágd le ollóval, majd a csomag két végét először felül, két oldalt majd alulról hajtogasd be;
  • végül a csomagolópapírhoz, színben passzoló szalaggal tekerd körbe az egészet és voilá!

lckari2.png

Lauren szerint minden, a csomagolópapír anyagán múlik - olyasmi papírral a legkönnyebb "dolgozni", mint amelyekből a napilapok készülnek. Lauren azt tanácsolja, hogy használj akár konkrétan újságpapírt (olyat, amiben több a szöveg és kevesebb a kép - szerintünk a Blikk és a Bors nem igazán lenne csinos) csomagolópapírnak, amihez válassz egy élénk színű szalagot. Nagyon jól tud ám kinézni! LC azt is elárulta, hogy mi az, aminek ő örülne a fa alatt: "Imádom a gyertyákat, a szakácskönyveket, a regényeket és a sálakat. Ezek a dolgok minden alkalomhoz illenek és mindig jól jönnek." És melyek a Conrad család ünnepi hagyományai?: "A karácsony az egyetlen olyan időszak, amikor biztos, hogy mindenki együtt tud lenni - ez a családi tradíciónk. Az én önálló karácsonyi hagyományom, hogy megnézem A szerelem hullámhosszán, a Harry és Sally és Az élet csodaszép című filmeket." Ti hogy álltok a csomagolással - menne segítség nélkül is?    
Nesze!Dia
lckari3.png
lckari4.png
lckari5.png
lckari6.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr894973589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása