Nesze!szer

Chocomania, amivel nem tévedhetsz!

2012. december 19.

chocomania.jpg

Mivel ez a Chocomania család volt az, amit idén legjobban szerettetek, gondoltuk, emlékeztetünk benneteket erre. Szerintünk ez egy olyan família a The Body Shop kínálatából, amivel nem tudsz tévedni az ajándékozásnál. Sőt! Nagyon örülni fog az, aki kapja... mi is ugrálnánk rendesen a karifa körül. (Mondjuk, ha nem a falhoz van állítva!) Soroljuk a tudnivalókat, hátha elfeledted.

Lip Balm:

Gazdag, intenzív hidratálás az ajkaknak, a csokoládé-ihlette Chocomania illattal.  A krémes vajszerű textúra ráolvad az ajkakra, így megelőzve a kiszáradást, puha, sima és csókolnivaló érzést keltve. Csodálatos, csokoládé-ihlette íze mellett méltányos közösségi kereskedelemből származó méhviaszt tartalmaz, melynek kiváló kondícionáló hatása van.


Body Butter:

Intenzív, krémes, az egész testet hidratáló testvaj, csokoládé-ihlette illattal. Könnyedén felszívódik, kondicionálja és puhítja a bőrt. Akár 48 órán át tartó hidratáltságot biztosít, és 45%-ban méltányos közösségi kereskedelemből származó összetevőket tartalmaz - a valaha volt legmagasabb színvonalú termékünk. Ebben a csodában nagyon magas a méltányos közösségi kereskedelemből származó összetevők aránya. Ilyen az aloé, marulaolaj, kakaóvaj, szűz  (mechanikusan préselt) biokókuszolaj, sheavaj, szójaolaj, szezámolaj, brazildió-,    olivaolaj, cukor, babassuolaj és  a méhviasz.

chocomania body lotion.jpg


Body Lotion:

Intenzív, krémes, az egész testet hidratáló testápoló, csokoládé-ihlette illattal. Ideális gyors és kímélő hidratáláshoz a selymes, puha bőrért. Hidratáló, méltányos közösségi kereskedelemből származó sheavajat, kakaóvajat, szezámolajat, brazildió- és biobabassu-olajat tartalmaz.


Body Scrub:

Testradír, ami a masszírozás közben stimulálja a bőrt és tisztítja meg. Vigyázat, ne kóstold meg, annyira csábító az illat. Teljes újjászületést jelenthet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr634971493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása