Nesze!szer

Az egyik legjobb aji evör

2012. december 17.

kép gyerek.jpg

Szeretnél jó képet vágni a karácsonyhoz? Hű, de viccesek vagyunk ma, tudjuk mi ezt... (D). Szóval. Hosszú évekkel ezelőtt kaptunk egy ajándékot, aminek igen örültünk. Egy igen szeretett ebecske fényképe volt rajta. Azóta megtanultuk, a fényképes meglepetés az egyik legjobb és legszívhezszólóbb (van ilyen szó?) meglepetés. Igaz, a last minute az ascendensünk karácsony témában is, így megint az utolsó percre hagytunk mindent. Idén is ajándékozunk fotós megoldást, de többet nem mondunk el, mert szeretteink Nesze olvasók is.

Viszont leltünk egy nagyon jó szolgáltatást: DigiLabor.net! Nagggyon ajánljuk! Készítenek fényképekből asztali naptárt, pólót, akár egy nyári emlékről, az unokaöcsiről csináltathatsz óriási, nappaliba kirakható képet is és létezik fotócsempe és fotótapéta is náluk. És fotókönyv, az annnnyira szuper! Ja, és megérdeklődtük nektek, ha még most rendeltek, simán ott lehet az ajándék a fa alatt. Jó árakkal dolgoznak, szerintünk érdemes! Minden info ITT, mi maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal! Jó képet vágunk hozzá... (bocsi!)

Fotokonyv_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284969715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása